2789
عنوان

لطفاااااا مسخرم نکنین و خانومای متاهل کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 56 پست

بگی هم چیزی عوض نمیشه بعدم ممکنه باهات بد بشن. بیخیال گذشته رفته، فکرنکن اینکه میگم گذشته رفته و بیخیال ینی خیلی چیز ساده ایه، منم تجربه داشتم. ولی خب در اون حد نبود ک وارد این بحث معاینه و اینا بشه. ب هیشکی هم نگفتم درسته روانم بهم ریخت ولی خب راحت نبودم و نیستم با خانوادم و ب کسی نگفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته ، مشکل من اینجاست که هیچکس هیچی در این مورد نمیدونه و اون فرد هم از اقوام نزدیکمون هست ، حتی ا ...

یعنی یک جور عذاب وجدان پشت این قضیه داری؟ درسته ؟

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خب چنتا چیز باید مشخص بشه چن سالگی اون اتفاق افتاد ؟دخول انجام گرفت؟ خونریزی داشتین ؟

تقریبا ۱۲ ۱۳ سالگی بود ، حقیقتا یادم نیست خون رو یعنی چیزی ندیدم اصلا ولی خیلی درد و التهاب بود ...

برم مشاور چی بگم آخه :(

اون کمکت میکنه دیگه. من اگه میدونستم چی باید بگی یا اون چی میگه که خب مشاور میشدم.

ولی ببین به هیچ احدی نگو. معاینه هم نمیخواد. پرده اینا همش در حد داستانه. خیلی سخت میشه تشخیص داد

درسته ، مشکل من اینجاست که هیچکس هیچی در این مورد نمیدونه و اون فرد هم از اقوام نزدیکمون هست ، حتی ا ...

من بودم ابروی طرفو میبردم

اون کار اشتباه کرده تو عذاب بکشی؟

نه هیچی یادم نیست ، درد که بود ولی خونی اصلا یادم نمیاد

بچه بودی گذشته من ازدواج کردم یه شب رابطه داشتم بعد بخاطر یه مشکلی شوهرم مجبورشد بره یه استان دیگ یه هفته بعد اومد انگار اصلا کاری نکرده بود..... تو ک میگی بچه بودم نگران نباش فقط اگ خودتو دوس داری برای خودت ارزش قائلی لطفا ب احدی نگو

من تورا چون جان خود میدانمت.....

اگر حس عذاب وجدان پشت این قضیه باشه طبیعی هست

چون این اتفاق کمی نیست ❤️🩹

کلی از احساسات آدم رو درگیر می کنه و حتی گاهی برخی آدم ها حس دست خوردگی هم دارن و فکر می کنن بدن سون نجس هست

و این ها کاملا برمی گرده به ابن بحران

و بعد طرف فکر می کنه اگر کسی یا فلانی بدونه من چنین تجربه ای داشتم با من چه رفتاری می کنه

و همین باعث میشه آدم هی بیشتر بیشتر زجر بکشه

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

دخول صورت گرفته ؟

اگه دخول صورت گرفته باشه احتمال زیاد پرده از بین رفته باز هم میتونی بری پیش متخصص زنان برای معاینه که خیال خودت راحت بشه نه اینکه بری گواهی بگیری ! در آینده هم هر کس ازت گواهی بکارت خواست ردش کن بره قشنگ بزن تو دهنش چون توهین به خانوم ها هست .

تقریبا ۱۲ ۱۳ سالگی بود ، حقیقتا یادم نیست خون رو یعنی چیزی ندیدم اصلا ولی خیلی درد و التهاب بود ...

ببین ، شما سالم هستین ،اصلا هم نگران نباشین

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون