2821
2789
عنوان

چرا کات کردی

107 بازدید | 31 پست

میشه علت کات کردن رابطه اولتون یا مهم ترین رابطتون رو بگید؟ کدوم طرف کات کرد؟ دوست دارم بدونم چطور بوده رابطه های دیگران 🙂خودمم تو تاپیک قبلیم گفتم مشکلمو🙂میخوام راهنمایی بگیرم یکم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر یه چیز الکی بحث کردیم.

من کمی تند رفتم و اونم ناراحت شد و دیگه کلا جواب پیامامو نمی داد دیگه کات کردیم ولی من عذر خواهی کردم کم کم داره درست میشه بینمون.

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

بهم گفت طلاق گرفته بعد فهمیدم بچه هم داشته همشم زنشو مقصر میکرد

نمیخواستم زندگیمو رو خرابه زندگی یکی دیکه برپا کنم از همه جا بلاک کردم هربارم با شماره جدید پیام داد باز بلاک کردم تا بیخیال. شد

درخواست 🚫

خیانت کرد بعدیم س ماه باهاش بودم دوسش داشتم از سر گیر دادنای زیاد من و سوال پیچ کردنش وقتی حرفاش به ...

گیر دادنو منم درک میکنم چی میگی واقعا دارم نابود میشم🙂 جفتشون لیاقتتو نداشتن و حتما یه ادم میاد تو زندگیت که قدرتو بدونه🥲

بهترین کار که میتونستی رو کردی🥲❤️😂من به فنا رفتم با همین رابطه الانم

فدای سرت..تجربه میشه..کلی ادم میاد تو زندگیت چه برای رابطه چه به عنوان دوست و رفیق ...همین ارتباطاته که بخشی از شخصیتتو تشکیل میده

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن