2821
2789
عنوان

کدوم خواستگار❓

32 بازدید | 17 پست

مورد اول: دو ساله دوستن، شغل دولتی داره، ماشین داره، خونه در حال ساخت، همشهری، خانواده مذهبی دارن ولی خود پسره مذهبی نیست (خانواده دختره اصلا مذهبی نیستن)

مورد دوم: سنتی هست، شغل دولتی پردرآمدتر، مغازه داره، خونه و ماشین داره، فاصله شهراشون 4 ساعته، فامیل هستن و از نظر فرهنگی تناسب دارن

نکته مهم: فامیل دخالتگر دارند بهشدت از این موضوع میترسند ولی خانواده خود پسره خوبن کاملا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دلیل هم بگید

چونشما مدهبی نیستی ولی خانواده اولی مذهبیه درسته خود اقا مذهبی نیست ولی خانواده نقش داره تو زندگیش امکان داره اذیت بشی

گاهی فقط یک شب ساکت میخواهیم،نه هیاهو، نه عجله، فقط پنجره ای باز،هوای خنک شب، یک فنجان چای داغ،و آرامشی که هیچ جای دنیـا پیدا نمیشود.🌌

من خودم ترجیح میدم با کسی که دوستم و تونسته خودشو بالا بکشه ازدواج کنم مورد اول شما هم وضعیت مناسبی داره.

شما درباره مورد دوم فقط شنیده ها و شاید رفتارهای دورادور دیدید و ممکنه اصلا اون ادم توی رابطه رفتارش نوع دیگه ای باشه من باشم ریسک نمیکنم و مورد اول انتخابمه

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

من خودم ترجیح میدم با کسی که دوستم و تونسته خودشو بالا بکشه ازدواج کنم مورد اول شما هم وضعیت مناسبی ...

مورد برای خواهرمه و من خودم متاهلم

ولی کاملا باهاتون موافقم

خواهرم میگه من چجوری با چهار ساعت فاصله طرفو بشناسم؟

از پشت گوشی و چت کردن که نمیشه

حداقل چهار تا بیرون باید باهاش برم

ببینم خسیسه یا نه

ببینم آداب غذا خوردن بلده یا نه

ببین رفتار با خانوم رو بلده یا نه

وگرنه از پشت چت که همه خوبن

از اونور منم میگم اینا بخوان آشنا بشن حداقل باید 6 ماه در ارتباط باشن تا همو بشناسن

بعد 6 ماه اگه خوششون نیومد چی؟

کل فامیل همه جا جار میزنن خواهرم روش اسم میمونه الکی الکی

چرا عقل میگه دومی؟راه دور و دخالت اقوام مهم نیست یعنی؟

نه مهم اینه خانوادش خوب باشن دهن فامیلو میتونن ببندن راه دور هم خوبه هم وابستگی بیجا رو کم میکنه هم گویا از نظر فرهنگی بیشتر به هم میخورین

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید