2789

تقریبا همه ی بازی ها نه فقط بازی های ایران ساعتاش نصفه شب و ۴ صبح و...😂😂😂😂

اولین بازی ایران هم ۴:۳۰ صبحه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بیچاره مایی ک سرکار میریم😭

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فوتبالیا همه بازیا رو میبینن نه فقط تیم ملی من از همین حالا دارم ساعت خوابمو تنظیم میکنم😀😂😂😂😂

منم میخواستم همینو بگم که داریم از یک هفته قبل ساعت خوابمونو تنظیم میکنیم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار

فوتبالیا همه بازیا رو میبینن نه فقط تیم ملی من از همین حالا دارم ساعت خوابمو تنظیم میکنم😀😂😂😂😂

منم نوشتم فوتبالیا دیگه

خودتو آماده کن

از امشب هی یک ساعت دیرتر میخوابیم تا شروع شد اوکی بشه خوابمون🤣

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بیچاره مایی ک سرکار میریم😭

تکرارشو ببین😂

امتحان دانشگاه هم داشته باشی هیچی دیگه😂

ما از اواسط تیر ماه شروع میشه

یعنی حساس ترین موقع😂

آخه تیم ملی هم چقدر سربلند میاد بیرون🤣🤣

خیلیییی😂💔