2821
2789
عنوان

تروخدا کمک کنین

8 بازدید | 7 پست

استوری گذاشتم که مچش بگیرم

قشنگ گفت تولدت مبارک

اولا عین غریب گفت دقیقا فقط نوشت تولدت مبارک بدون حتی یه ایموجی

بعد تولدم ۹ تیر نه الان یعنی یادش نبوده

یه روشی بگین که بهش بگم این کاراش یا کات کنم

چون به اندازه کافی فرصت دادم کسی که یه روز سرد یه روز گرم بدرد سگ ولگرد تو کوچه میخوره

عجب صبری خدا دارد

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟ من خیلی ساکتم در برابر این😭😭 ولی دیگه خسته شدم من ۳ماه فکر تولد اونم ولی اون حتی تاریخشم نمید ...

خوبی زیادی ارزش بها دادی سرش گیج رفت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

من درکت میکنم

منم با یک دختری هستم روانیم کرده

من یک شخصیت و اخلاقیات پایداری دارم این هر روز توی یک موج و فرکانسی سیگنال میده.

ادم نمیتونه باهاش ارتباط احساسی پایدار بگیره.

منم باید باهاش بهم بزنم.

روابطی که موج مکزیکی میزنه .کاملا سمی و عذاب اوره