2777
2789
عنوان

یه رژیم لاغری عالی سراغ دارم بیاین

223751 بازدید | 54 پست

این رژیم عالیه روزه دارها بعد از ماه رمضان امتحان کنید گفتم بیام اینجا بگم شاید بدرد کسی بخوره  چون خودم واقعا دیگه از رژیمهای جور وا جور خسته شدم در پست بعدی کامل توضیح میدم پس صبور باشید تا تایپ کنم کوتاهه .کسی رو میشناسم که با این رژیم سی کیلو کم کرده و سالهاست وزنش تغییر نکرده .امیدوارم انجام بدید و زرین خانم رو دعا کنید

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار هستم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
امیدوارم رژیمی باشه ک‌ واسه اونایی ک فقط چند کیلو آخر موندن بدرد بخوره  من حسابی خسته شدم این ...

چند کیلو بودید؟الان چند کیلو هستید؟چقد دیگه باید کم کنید؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

هفته اول: از هر غذایی که میخوردی حالا هرچی حتی تنقلات یک چهارم اونو کم کنید و برگردانید تو ظرف و یک هفته این رو انجام بدید میتوانید هرچی میخواست بخورید ولی قانون آینه که یک چهارم اونوتو ظرف بر گردونید

هفته دوم: هرچی ممیخوردی در طول روز دو قسمت اونو برگردانید تو ظرف 

هفته سوم : سه چهارم ر برمیگردونید

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی
چند کیلو بودید؟الان چند کیلو هستید؟چقد دیگه باید کم کنید؟

۷۰ بودم الان ۴۷ هستم میخوام بشم ۴۵ 

قدم۱۵۰.البته ی مدت تو ۴۹ استپ بودم این چندروزا خوب بود ولی بازم ۴۷ موندم 

😔