2821
2789

توی یه گروه طبیعت گردی عضو هستم که گروه تلگرامی هم داره

تعدا اعضا بالاست نزدیک ۲۰۰ نفر و خیلی وقتا عکس از ناهاری که درست کردیم یا جایی که رفته باشیم می ذاریم

ظهر من عکس از قیمه ای که پخته بودم گذاشتم و یکی از پسرهای گروه که تازه عضو شده و من اصلا تا حالا ندیدمش صحبت خاصی هم تو گروه باهاش نداشتم اومد ریپ زد لعنت بهت من عاشق قیمه ام

لعنتتتتتتتتت

من خیلی بدم اومد

کلا از این مدل دخترا نیستم که رو بدم پسرهای گروه باهام شوخی کنن و همه همیشه حد و مرز هاشون رو باهام حفظ میکنن این پسرم اصلا تا حالا نه منو دیده نه حرفی باهام زده که بخواد باهام اینطوری احساس صمیمیت کنه

چیزی به این آقا نگفتم ولی ذهنم درگیره

به نظرتون برم پیویش بگم توی رفتارش با من مواظب باشه و دیگه از این کلمات استفاده نکنه یا توجه نکنم

از یه طرف میگم توجه نکنم ممکن باز تکرار کنه و من کلا از این رفتارش خوشم نیومده چرا بهش نگم از یه طرف هم میگم برم بگم بد نیست،نکنه نقطه ضعف بدم دستش نره یه وقت به دیگران هم بگه که اینطوری گفتم

به نظرتون چی کار کنم؟

یه سوال به نظرتون من زیادی حساسم؟شما بودید از همچین چیزی ناراحتت نمیشدید

اینم نگید تو گروه فعالیت نکنم و حرفی نزنم چون نمی تونم و خیلی از گروه دوستام هستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخاد خفن جلوه کنه واستکلن پسرا فقط تو فکر ی چیزن

حالا تو فکر چی هستن ول کن

نظرت رو در مورد سوالم میگی عزیزم.تو بودی چی کار می کردی؟به نظرت من زیادی حساسم ؟یا ناراحت شدنم طبیعیه؟

ب نظرم حساسیت الکی داری

ببین گروهه خیلیا حرف میزنن طبیعیه به شناخت و اشناییت ربطی نداره

خب اصلا چت و صحبت برای همینه که اشنا بشین

ندیدی فقط برای تو نظر داد یا برای بقیه هم گفته بود؟

حالا تو فکر چی هستن ول کننظرت رو در مورد سوالم میگی عزیزم.تو بودی چی کار می کردی؟به نظرت من زیادی حس ...

هم اره هم نه

بپذیر پسرا فقط دنبال زل زدنن و میخان خفن وانمود کنن ک مخبزنن یا بزن توی برجکش یا بگو دیگ همینه ک هست و رد شو خود دانی

ب نظرم حساسیت الکی داریببین گروهه خیلیا حرف میزنن طبیعیه به شناخت و اشناییت ربطی ندارهخب اصلا چت و ص ...

گروه برای آشناییه بله ولی نه اینکه اینطوری لاتی با کسی که اصلا ندیدی و نمیشناسیش حرف بزنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز