2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدم ی مردی ک صورتش مشخص نبود تو ی خرابه ای میخواست بهم تجاوز کنه

من بچه بودم خواب دیدم به یه شوهر زشت ترسناک دارم گفتم من میخوام فرار کنم اومد منو بندازه تو چاله از خواب پریدم

شاید برای خیلیا ترسناک نباشه خونه امو به یه سری دلایل که نمیتونم بگم از دست دادم الان هر روز غصه میخورم میشه دعا کنید واسم خونه دار بشم خیلی تو دلم غصه میخورم نفری یه صلوات بدید ممنون منم آیتالکرسی میخونم براتون

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

با خونواده سوار ماشین بودیم از یه جاده ناشناس و خطرناک میرفتیم درنهایت از یکی از پیچا سقوط کردیم تو دره همینطور ک داشتیم سقوط میکردیم (اسلوموشن مثل فیلما)من بهشون گغتم ما که دیگه میمیریم ولی مردم بشنون مسخرمون میکنن کلی ک ازین جاده اومدیم🗿اونجام ب فکر حرف مردم بودم🗿🗿🗿😂ولی حقیقتا خیلی تو خواب ناراحت بودم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد؛یک قوم دویدند وبه مقصدنرسیدند

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز