2777
2789

اون خطی که رو صورت نانسی بود یه بچه ۵ سالم بخنده ظاهر میشه ...

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پوستتون شبا صورتتونو بشورین و خشک کنین و صورتتون و حتی اونجایی که خط افتاده یا چروکه زیر چشم اینا وازلین بزنید از اون در سبزا تو عطاری هست صبخ که پاشین اثرشو میبینین به مرور پوستتون و چروکاشو میبره سعی کنید خیار کاهو گوجه و ... هرروز استفاده کنید حتما از ماسک ماست و خیار استفاده وکنید صورتاتونو دیر به دیر بند بندازین و فقط با موچین سیبیل و زیر ابروتونو تمیز کنین تاکید میکنم بند نندازین ترجیحا خواستین از وسک استفاده کنید غذاهای سرخ کزدنی و چیپس حداقل استفاده کنید جای چای از اب میوه و اب و شیر استفاده کنید و بعد از ارایش سریعا صورتتونو بشورین با صابون به هیچ وجه سعی کنید از شامپوی بچه کاه حاویه نرم کننده اس استفاده کنید موقع ارایش از کرم و پودرهای یک برند لستفاده کنید هرچیزی دستتون رسید نمالید و برای شما دوسته عزیز دستتونو با وازلین چرب کنید و ناحیه ای که افتادگی داره روزانه ماساژ بدین 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
نه پایین لب گوشه

اگه سنت بالای سی پنجه بوتاکس کن.....

واای من از پیری خیلیییی بدم میاد😣

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز
خب بستگی داره شای پوستت خشکه یا تعذیه و سبک زندگیت مناسب نیست عمیقه یا سطحیه خط ها؟

اصلا افتاده شده گوشه لبم .زیر چشمام چروک افتاده رو ی گونم خیلی ناراحتم

دوستم یه تو صیه بهت میکنم اساسیییی اگر دندونات خرابه یا کشیدیشون حتما برو دندوناتو درست کن و اگر نیاز به ارتدنسی داری حتما انجامش بده اون خطه لبخند میتونه به خاطره کشیدن دندون باشه و فشاری که به خاطره نامرتبی دندونات به فکت میاد 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
برای پوستتون شبا صورتتونو بشورین و خشک کنین و صورتتون و حتی اونجایی که خط افتاده یا چروکه زیر چشم ای ...

من شنیدم وکس ضرر داره پوستو شل میکنه اما یه جا یه دکتر پوست میگفت بند انداختن مثل ماساژه واسه پوست و خوبه 

خب بستگی داره شای پوستت خشکه یا تعذیه و سبک زندگیت مناسب نیست عمیقه یا سطحیه خط ها؟

پوستم خشکه  نمیدونم واقعا از چه مارک کرمی استفاده کنم .هرکس یه چیز میگه

نه ۲۵ 

من از شما دوسال بزرگترم اما صورتم عین آینه صافه😯

شاید غمو غصتون زیاده