2821
2789
عنوان

باردارم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 54 پست
اصلا آدم دلش نمیاد پاره جگرشو دورکنه از خودش بده دست خواهر شوهر.کارمندی که باش مشکل مالی که نداری چر ...

خوب چطور از عهده ۳ تا بچه بر بیام

همسرم میگه دیگه پرستار میگیریم کاری که شده خودشم زیاد از این وضعیت راضی نیست ولی میگه خواست خداست دیگه

فامیل ما دوقلو آورد یه قلش رو داد به جاریش الانم بچه میدونه ولی نرف پیش پدر مادرش

کار سختیه

بچه گناه داره همیشه یه دوگانگی توی خودش میبینه اون بچه تا آخر عمر

حالا کدم قل زندگی بهتری داره ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب چطور از عهده ۳ تا بچه بر بیامهمسرم میگه دیگه پرستار میگیریم کاری که شده خودشم زیاد از این وضعیت ...

وا همچین میگی 3تابچه انگار چقدر زیاده.من سه تا دارم و خیلی هم شاکرخداهستم به خاطرشون دلم چهارمی هم میخواد خداهم انشاالله بخوادبرام

یلحظه فک کن شمارو پدر مادرت میدادن به یه خونواده دیگه حالا فامیل یا هرچی . چه حسی داشتی حس ترد شدگی ...

از همین میترسم درآینده باعث مشکلات فراوان واسه بچه بشم به خاطر عدم مسولیت خودم

کار سختیه بچه گناه داره همیشه یه دوگانگی توی خودش میبینه اون بچه تا آخر عمر حالا کدم قل زندگی بهتری ...

دریه حدن عمو و زن عمو خیلی دوسش دارن برا همین پسره نرفت پیش پدر مادرش و اوتا رو انتخاب کرد

وا همچین میگی 3تابچه انگار چقدر زیاده.من سه تا دارم و خیلی هم شاکرخداهستم به خاطرشون دلم چهارمی هم م ...

شما گلم سر کار هم میرید؟؟.

من شغلم رسمی هست واسش هم خیلی زحمت کشیدم

شما گلم سر کار هم میرید؟؟.من شغلم رسمی هست واسش هم خیلی زحمت کشیدم

من هیات علمی دانشگاهم با13سال سابقه کار.ولی مهم تر برام مادری وزنانگیمه هیچ شغلی از نظرم ارزش اینو ندارد بچه ات رابکشی یابدی کس دیگه.ثمر زندگی آدم بچشه

خواهر شوهرم بچه نداره دلم میخواد بدم بهش نمیدونم چطوری با همسرم مطرح کنمممکنه بعدا پشیمون بشم ؟؟

اصلاح اصلا این کارو نکن . تو آشنا داریم

داد خواهرش ( پارسال از دنیا رفت خواهره)

الان دختره فکر کنم نهم یا دهم برگشت پیش مامانش خونیش

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
احسنت به شما کاش بتونم شما رو الگو قرار بدم

در حدالگو شدن نیستم ولی واقعا برای مادری ام ارزش خاصی قایلم و فکرمیکنم مهمترین کاری که تو زندگیم کردم همین به دنیا آوردن و پرورش بچه هاست که ادامه ی من هستند.چندسالته؟

اسی من ۴ دی زایمان کردم بعد گذشت سه ماه با ای یو وقرص باردار شدم اما بخاطر بیماریم مجبور به سقط شدم ...

من موندن چرا بعضیا باوجود پیشگیری باردارمیشن اونوقت من بعداز ده سال هنوز باردارنشدم

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

نگه دار واسه خودت ..حتی اگه دلشو داری به کسی بدی به آشنا نده...دوست من بچشو داد به خواهر شوهرش..تو 15 سالگی مادر ناتنی ابله به بچه حقیقت رو گفت طفلی دختره چقدر اذیت شد افسرده شد..البته بعد چند سال حالش خوب الان دانشجو پزشکیه

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره