2821
2789
عنوان

باردارم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 54 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهر شوهرم بچه نداره دلم میخواد بدم بهش نمیدونم چطوری با همسرم مطرح کنمممکنه بعدا پشیمون بشم ؟؟

والا خانوادمون میگفتن منو بدن به داییم

مامانم نذاشت🤣

نمیشه اصلا

همه اسپرسو میخورن ما استرسو.️

خواهر شوهرم بچه نداره دلم میخواد بدم بهش نمیدونم چطوری با همسرم مطرح کنمممکنه بعدا پشیمون بشم ؟؟

اصلا وعده اش رو ندی دلت نمیاد بدی اون بنده خدا هم دلشکسته ترمیشه مطمین باش به دنیابیادعاشقش میشی

خوب خواهرشوهرمم از نظر مالی با ما همسطح هستن از طرفی خیلی هم عاشق بچه هست

یلحظه فک کن شمارو پدر مادرت میدادن به یه خونواده دیگه حالا فامیل یا هرچی . چه حسی داشتی حس ترد شدگی میده به آدم

خوب خواهرشوهرمم از نظر مالی با ما همسطح هستن از طرفی خیلی هم عاشق بچه هست

اصلا آدم دلش نمیاد پاره جگرشو دورکنه از خودش بده دست خواهر شوهر.کارمندی که باش مشکل مالی که نداری چرااینقدرمشکل داری بابچه?

کار درستی نیست

یکی از همسایه ها همچین کرد پسر سوم رو داد به برادر خودش که بچه دار نمیشدن

اون زن و شوهر بالاخره از هم جدا شدن و بچه بعد از چند سال تو سنین دبستان اومد پیش خونواده اصلیش وضع مالی جالبی هم نداشتن خونواده خودش

من که برای اون طفل غصه میخوردم

یه نگاه به تاپیکت انداختم به نظر میاد ماشالا خانم زرنگ و پر تلاش و قوی هستی

مطمئنا از پسش برمیای که بچه سوم هم ساپورت کنین میگی از نسر مالی هم که مشکلی نداری

پس مبارکه عزیزم