من سال ۴۰۶ کنکور انسانی دارم و خیلی سردرگمم و دنبال مشاور خوبم بنظرتو مشاور گزینه دو خوبه؟ ماز مشاور نداشت قلمچی هم هنوز تماس نگرفتم بنظرتون مشاور از کجا بگیرم بهتره؟ و من تا دی نمیتونم ازمون شرکت کنم چون باید برم سفر و ایران نیستم بنظرتون اگر از اذر یا دی ازمون های حضوری شروع کنم خبلی عقب میوفتم همین الانم ازمون های قلمچی رو توی خونه حل میکنم و بنظرم سطحش راحته
اون موسسه هایی که معروفن رو میگم واسه مشاوره یکی سیب ترشه یکی دکتر کریمی یکی هم مدیکال از الان بگیر که مشاور های خوبشون پر نشه و اینم یادت باشه تا وقتی خودت تلاش نکنی و برنامه هارو کامل نخونی هیچ مشاوری اثر نداره
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من واقعا اگر برنامه داشته باشم کامل میخونم درمورد مشاور های گزینه دو نمیدونین؟درباره سیب ترش خوب نشن ...
تو فقط به مشاور نیاز داری همه راهو بگه منابع مناسب رو بگه معلم های مناسب رو معرفی کنه ازمون هایی که خوبن رو بگه که اینارو خودتم میتونی پیدا کنی در نتیجه میمونه اون گزارشکار که میتونی تو برنامه مدیکال ثبت کنیم و خودت هر روز گزارشکار بدی به خودت وگرنه مشاور کار خاصی نمیکنه از من گفتن دنبال یچیزی که صدرصد عالی و کامل باشه و تورو به درصد هایی بالا برسونه نباش چون تنها بازیکن خودتی. این که میگی اگه برنامه داشته باشم کامل بخونم یجور حس کمالگرایی که من داشتمو میده بهم سعی نکن اول 100 باشی بعد شروع کنی همینجوری از یه گوشه بگیر بخون تست بزن خودت یادمیگیری
بزار کلا کنکور و نهایی و در نهایت قبولی رو بگم . شما اول به یه یادگیری نیاز داری باتوجه به شناختت میتونی از درسنامه استفاده کنی یا فیلم معلم هارو ببینی یا ترکیبی از این دوتا باتوجه به درس هات!!! دوم یک منبع تست برای اموزش اولیه برای دروس تخصصی کنکورت لازم داری که بعد از اموزش به صورت زوج یا فرد بزنی که بهتر پوشش بده مطالبی که خوندیو! سوم ادامه تست های منبع اولت رو باید بزنی و حتی دوباره مرورشون کنی و کامل تسلط پیدا کنی روشون. چهارم ازمون های ازمایشی مثل ماز یا قلمچی رو که تو تلگرام میزارن رو برداری و تایم بگیری و بزنی در این قسمتم باید دنبال یادگیری باشی. در نهایت بعد چند وقت دوباره باید مطالبی که خوندی رو به صورت ازمونی مرور کنی! تمام واقعا همین بود اگه بخوای تستای سخت تر و جامع تر بزنی هم کتاب های تست جامع رو بگیر بزن. واسه نهایی هم فرمول 20 یا ماجرای من و درسام خوبه ببین کودوم راحت تری . تسلط کامل رو کتاب ها درسی و حل سوالات نهایی هم واسه نهایی کافیه. اگه این هارو به صورت منظم انجام بدی تبریک میگم به هرچی میخوای میرسی. و اینم بگم ساعت مطالعه باید با کیفیت باشه و از 6 شروع کن برسون به 12
خب من الانم میخونم خودم برنامه ریزی میکنم ۳ درس یازدهم ۱ درس دهم رو میخونم ولی خب بازم نیاز دارم به ...
اخه کاری نداره شما دوازدهم رو باید بخونی در کنار یک پایه . یازدهم یا دهم بعدش که تموم شد با ادامه دوازدهم اونیکی پایه رو بخونی هر فصل رو تقسیم بندی کن تایم بده بهشون و بخون. من سال پیش دادم و چون خوب نخونده بودم 20 هزار شدم ولی امثال دوباره میدم و مطعنم قبول میشم چون تجربه هایی که داشتم رو استفاده کردم ازشون