2789
عنوان

چه حسی ازم میگیرید

26 بازدید | 15 پست

هر حسی ازم میگیرید بگید

کارشناسی مهندسی صنایع و مسلط به زبان ایتالیایی اگه درمورد زبان انگلیسی و ایتالیایی سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موهات فره؟

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

حس میکنم نظرات بقیه برات مهمه سرگرمی های مثل حس شیشم و ف ا لدوسداری

نه اصلا من به ف ا ل و حس شیشم اعتقادی ندارم

نظرات بقیه هم کم و بیش برام مهمه

کارشناسی مهندسی صنایع و مسلط به زبان ایتالیایی اگه درمورد زبان انگلیسی و ایتالیایی سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم

خیلی ممنون از نظرتون

❣️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من میگم توهم بگو حستو به من

کمالگرا ...هرکاری میکنی در نهایت قلبا از خودت راضی نیستی ....گاهی وقتا تیز بین تر از بقیه هستی ولی گاهیمبزرگ ترین جزییات هم به چشمت نمیاد

اگر انگیزه داشته باشی به شدت پرتلاشی ...حرفای روزمره هم خستت میکنه

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

اعتقاد نداری حس میکنم دوسداری فقط اره

شما مگه حس شیشم دارید ؟

ولی من به این چیزا اصلا علاقه ای ندارم

شما چطور ؟