2821
2789
عنوان

ضد افتاب رنگی پیکسل خریدم یه جوریه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 68 پست
میشه بگی چه جوری استفاده میکنی با پد خیس میزنی ؟بعدش پنکیک یا پودر فیکس میزنی؟

عزیزم قبل آرایش کنم صورتم با فوم درمالیفت میشورم بعد مرطوب کننده فیس دوکس میزنم بعد با پد تخم مرغی خیس نمیکنم ضد آفتاب پیکسل میزنم به حالت ضربه ای همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم قبل آرایش کنم صورتم با فوم درمالیفت میشورم بعد مرطوب کننده فیس دوکس میزنم بعد با پد تخم مرغی خ ...

از شوینده و مرطوب کننده ات راضی هستی؟

بعد ببخشی رژ میزنی یا تینت؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

من پیکسل دارم

پوستم خشکه

اول مرطوب کننده میزنم بعد اینو

خوبه بد نبوده تا حالا

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

راستی بین مارکای ایرانی و خارجی پیکسل برام بهتر بود

من ضد افتاب فرانسوی هم گرفتم که دوستان گفتن

اصلا راضی نبودم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من پیکسل دارم پوستم خشکهاول مرطوب کننده میزنم بعد اینو خوبه بد نبوده تا حالا

پوست خشک رو من تو مغازه تست کردم خیلی راحتر از پوست چرب پخش میشد و خوب بود

ولی من چرب گرفتم

روش پنکیک نیمزنی ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
ضدآفتاب بی رنگ پیکسل دارم خیلی خوبه ، ایزدین داشتم ، با هم هیچ تفاوتی ندارنرنگی درمالیفت خوبه

اره بی رنگ اش رو زیاد تعریفشو شنیدم میگن محافطت اش خوبه به خاطر همین خریدمش

مای رو تست کردی؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
پولمون به ایرلنش نمیرسه چه برسه به فرانسوی

والا منم پولم نمیرسه دیگه کی میرسهicon ولی این از قیمتاش تا ۱ تومن ایناست واقعا میصرفه نسبت به کیفیتش من نیخوام یه اردینری بخرم ۶ تومنننن بودددد تازه مطمعنم نبودم اصله یا نه

راستی بین مارکای ایرانی و خارجی پیکسل برام بهتر بود من ضد افتاب فرانسوی هم گرفتم که دوستان گفتن اصلا ...

رنگیش رو ؟

من قبل این سیگل،ژینازن داشتم

به سگل کلا حساسیت دادم

ژیناژنم خیلی براق بود بدم میومد

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
والا منم پولم نمیرسه دیگه کی میرسه ولی این از قیمتاش تا ۱ تومن ایناست واقعا میصرفه نسبت به کیفیتش من ...

فیکه ضد افتاب پیکسل تقریبا یه تومنه بعد ضد افتاب فرانسوی هم یه تومنه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
رنگیش رو ؟من قبل این سیگل،ژینازن داشتمبه سگل کلا حساسیت دادمژیناژنم خیلی براق بود بدم میومد

اره رنگی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز