2777
2789
عنوان

مبلمان بیاین نظر بدین

71 بازدید | 18 پست

خودم تو یکی از استان های مرزی زندگی میکنم قبل عید خاستم مبل فرانسوی بگیرم حدود صد میلیون بود الان همون مدلو رفتم میگن ۳۳۰ میلیون خانما بنظرتون بیام تهران چقد درمیاد برام یه چیزه متوسط میخام

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این مدلای نئوکلاسیک واینکه جنس پارچشم خوب باشه یعنی تهرانم اینقد وحشتناکه قیمتا

از اونور تا اینور عید همه چی تغییر کرده

مبلام مال ده سال پیش خیلی اعصابم خرابه چون پولش دستم بود

قیمت ها رو توی پیج ها و توی دیوار تهران نگاه کن اگه دیدی مناسب بود بیا

چون همه چیز نسبت به چند ماه پیش چند برابر گرون شده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تهران شماره چند تا تو لیدی پیدا کن شاید ارزونتر باشه فروشگاه ها که همینقدر میدن

خواهرمم می گفت برو تولیدی های چهاردانگه

قیمت ها رو توی پیج ها و توی دیوار تهران نگاه کن اگه دیدی مناسب بود بیا چون همه چیز نسبت به چند ماه پ ...

تو دیوار که خیلی ارزونن انگار ولی از تو عکس جنسشون معلوم نیس

خواهرمم می گفت برو تولیدی های چهاردانگه

من برا عروسیم رفتم بازار مبل نعمت آباد تولیدی هاشون اونجا بودن

چهاردانگه هم خوبه شنيدم تعریفش رو

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
من برا عروسیم رفتم بازار مبل نعمت آباد تولیدی هاشون اونجا بودنچهاردانگه هم خوبه شنيدم تعریفش رو

تازه خرید کردین؟! قیمتاش خوب بود؟!

گرون شده عزیزم تهرانم همینه.اونایی که زیادی ارزونه جنس ندارن و داخل مبل و با ات و اشغال پر کردن

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!