2789
عنوان

باید معاینه شی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 86 پست

واقعا متاسفم برای این تفکر حتی مامانبزرگم میگه زمان اونا هم انجام نمیدادن خیلی توهین امیزه

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زیر بار نروبگو خودشم ببخشید ولی گواهی نداشتن رابطه مقعدی بیاره براتهمچین ادمی فردا هزارتا تهمت بهت م ...

اینطور گواهی وجود نداره بخاطر بافت اسفنجی اصلا مشخص نیست

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

بگو منم دوست دارم تو ام بری معاینهببین چی میگه؟ اسم معاینه رو دقیق یادم نیست ولی ک داره اولش

کولورکتال

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

اتفاقاً دیشب من درباره همینجور موضوعی تاپیک زدم

خب نگاه بستگی به نوع فرهنگ استان و خانواده تون داره

خیلی ب حرف نی نی سایت توجه نکن ببین خودت با این موضوع میتونی کنار بیایی یا ن

حالا مثلا من ک رفتم نامه گرفتم شوهرم مخالف بود ولی رفتم گرفتم

اما فردای عروسی مون خانواده اش ازم دستمال شب ز ف ا ف خاستن که واقعا بهم برخورد

بعد دید من بدم اومده گفت بعدا دربارش حرف بزنیم.مثلا میگه دختر نباید فلان کارو بکنهلباست کوتاهه من نی ...

بببین میگفتی اخه احمق رابطه که عذر ميخوام فقط دخول نیست انقدر هستن رابطه سطحی دارن تو معاینه هم مشخص نمیشه اگه اعتماد نداره تشریفش رو ببره

خیلی توهینامیزه من شخصا چنین شخصی رو انتخاب نمیکردم

منم نمیدونستم همچین تفکراتی داره.

اصلا خیلی خیلی عجیبه.

برگشته میگه من ماشین صفر خریدم

گفتم خب ماشین و دختر و داری مقایسه میکنی؟ آدما کالا ان برات؟

بعد دید من بدم اومده گفت بعدا دربارش حرف بزنیم.مثلا میگه دختر نباید فلان کارو بکنهلباست کوتاهه من نی ...

وای توروخدا قبلی که دلت اختیار این رابطه رو لگیره دسش جای عقلت همین الان تمومش کن حیف عمرو جونی ادمه که حروم این مدل ادماشه

زیر بار نروبگو خودشم ببخشید ولی گواهی نداشتن رابطه مقعدی بیاره براتهمچین ادمی فردا هزارتا تهمت بهت م ...

شکاک هم هست. یعنی از حرفاش مشخصه

که هی باید ثابت کنم خودمو

جالبه بدونید کاملا خونواده ها همو میشناسن و ما تو کوچه خیابون اشنا نشدیم. ولی یه سری حرفا میزنه میمونم واقعا چی بگم بهش

منم نمیدونستم همچین تفکراتی داره.اصلا خیلی خیلی عجیبه.برگشته میگه من ماشین صفر خریدمگفتم خب ماشین و ...

واییییی چقد بی تربیته

معلوم میس خودش چه غلطی کرده همه رو لنگه خودش دیده

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻