2789
عنوان

باید معاینه شی

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 86 پست

بگو منم دوست دارم تو ام بری معاینه

ببین چی میگه؟ اسم معاینه رو دقیق یادم نیست ولی ک داره اولش

نر های هول که به مادرخودتونم رحم نمیکنید درخواست ندین چون با چیز خوبی مواجه نمیشین♥️🦃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاخداااا

من نامزد سابقم خیلی شکاک بود ولی گفتم بیا با هم بریم گفت دوست ندارم من اگه اعتماد نداشتم تا اینجا جلو نمیومدم

ولی خب من با مادرا رقتم گواهی رو گرفتم اما اصلا نپرسید که رفتین نرفتین و چیشو

این همسرمم که واقعا بدش میومد

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

من فکر میکردم تموم شده این کار ها..

نوو

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

وقتی هنو هیچی نشدا ایقد حساسه بعدها پدرت توزندگی در میاد حالا این مورد میشه رفت معاینه بهش ثابت کرده

ولی توزندگی خیلی اتفاقات میفته که ثابت شاید نشه بکنی

مثلا یکی تهمت بزنه بهت یا هرچیز دیگه ای انوقت باید بسوزی بسازی توروخدا دختر اگه پدرمادراتون کاری ندارن بهتون حق انتخاب دارین خوب بسنجین بعد ازدواج خودتون الکی بدبخت نکنید