2789
عنوان

باید معاینه شی

486 بازدید | 86 پست

سلام خیلی متاسفم درباره همچین چیزی حرف میزنم.

من 18 سالمه و یه بنده خدایی خیلی جدی از قبلتر ها از من خوشش میومده و قصدش ازدواجه. و میگه هر موقع اجازه بدی با خانوادت صحبت میکنمو فلانو .. از جدی بودنش بگذریم

برگشته میگه من حتما دوس دارم زنم بره معاینه شه. من که رابطه نداشتم ولی خیلی درخواسته بدی نیست؟ یه سری تفکراته بشدتت قدیمی داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی توهینامیزه من شخصا چنین شخصی رو انتخاب نمیکردم

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

رسم استان ما اینه خود دختر میره گواهی میگیره

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

زیر بار نروبگو خودشم ببخشید ولی گواهی نداشتن رابطه مقعدی بیاره برات
همچین ادمی فردا هزارتا تهمت بهت میزنه

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

خب شما هم از اون معاینه بخواه

من توهین میدونم در صورتی حق میدم که مردم معاینه بشه

گر زندگی این است که من می بینم عمر ابدی،نصیب دشمن باشد...:) آدما از یه جایی به بعد زندگی نمیکنن فقط زندن کاش خدا هم تفاوت این دوتارو متوجه بشه

بد هست یا نیست... تفکر شخصی من اینه جهت بستن دهن اونها و یک مدرک محکم داشتن برای آزار و اذیتهای آینده که "نگا! نرفت معاینه از همون اول هم یک مشکلی داشت"، در صورتی که بخوان با کمال میل میرم و انجام میدم.

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"