2789
عنوان

بنظرتون امتحان نهایی ها 13 تیر حضوری برگزار میشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 56 پست
ببین من خودم مشاوره ترمیمی ندارم برات میپرسم

ممنون

ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد💚🇮🇷 گاهی وقتا میدونی باید کدوم سمت بایستی فقط با دیدن آدمهایی که مقابلت هستند👌🏻

البته یکم هم نیازه اینطوری کنن تو بعضی مسائل که مردم کمتر فشار روانی روشون باشه . بعضی وقتا هم کار د ...

من هیچ کار درستی در این میون ندیدم تا به حال
نه فعلا که بسته س فکر نکنم کسی تونسته باشه ثبت نام کنه اگه باز بشه همه جا خبرش میاد

به امید آزادی🕊️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه تا ۳۰ اردیبهشت درگیر کلاسای مجازی مدرسه بودم مدرسه مام سخت گیر مدیر و معاون و همه چک میکردن سرکل ...

جمع میشه قربونت فککر کن ما علاوه بر نهایی مجبوریم کنکور و منابع فرهنگیان رو هم بخونیم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

اینا عقل ندارناول گفتن ۲۱ تیر حالا میگن نهایی ۱۳ تیرهیچ تضمینی وجود ندارهیهو جنگ بشه میان میگن امتحا ...

جونمون فدای سواد و تحصیل چیزی نیس که حالا بی خیال جونمون من دارم روح و روانمم فدا می کنم جان فدای واقعی ما دانش اموز ها بودیم

جونمون فدای سواد و تحصیل چیزی نیس که حالا بی خیال جونمون من دارم روح و روانمم فدا می کنم جان فدای وا ...

شما تونستی برا ترمیم ثبت نام کنی؟

ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد💚🇮🇷 گاهی وقتا میدونی باید کدوم سمت بایستی فقط با دیدن آدمهایی که مقابلت هستند👌🏻

شما تونستی برا ترمیم ثبت نام کنی؟

نه هنوز قطعی نشده باز کنن قطعی شه برنامه بدن اونم باز میکنن خیالتون راحت

نه هنوز قطعی نشده باز کنن قطعی شه برنامه بدن اونم باز میکنن خیالتون راحت

❤️

شده باباوزیر اموزش پرورش صحبت کرد گف از ۱۳ تیر شروع میشه قطعی.یه برنامه هم اومده بیرون ک اون برنامه ...

والا من 10 تا گروه مشاوره دارم هیچکدومشون نگفتن قطعی 13 هم هستش

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
والا من 10 تا گروه مشاوره دارم هیچکدومشون نگفتن قطعی 13 هم هستش

وزیر اموزش پرورش گف ۱۳ ام . برو حرفاشو گوش کن.

چه ربطی ب گروه مشاوره داره

البته حرفای وزیراموزش پرورشم قطعیت نداره یهو عوض میکنن.هیچ اعتباری نی

وزیر اموزش پرورش گف ۱۳ ام . برو حرفاشو گوش کن.چه ربطی ب گروه مشاوره دارهالبته حرفای وزیراموزش پرورشم ...

این گروه هایی که من دارم خیلی معتبره خبر هارو اونجا میزاره هیچکدومشون تایید نکردن.

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘