2789
عنوان

چالش مهریه (خانوم ها و دخترا و اقایون و پسرا بیایید)

| مشاهده متن کامل بحث + 14315 بازدید | 820 پست
سه دانگ خانه هست و هفت حق هم گرفتم سوالتون ناقصه و نتیجش بدرد نخوره چون از همه قشر ها و قومیت ها دار ...

اما دختر ها هرچی باشن بازهم با ارزش ترین موجود هستن

وطن شکوه مادرانه ی منی 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما دختر ها هرچی باشن بازهم با ارزش ترین موجود هستن

صحبت اصلا این نیست الان ولی

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

26تاسکه وسه دانگ خانه در صورتی که داماد خانه دارشود که الحمدلله رب العالمین خانه دارشدیم اول سه دنگ زد به نامم بعد برای اینکه بتونم راحت سند تک برگ بگیرم سه دنگ دیگشو زد بنامم ولی خب اون زمان همه به سال تولدشون میزدن من سخت نگرفتم

حالا فکر کن اون موقع که همسرم قبول کرد ۸۰۰ تا سکه مهریه بده شپش تو جیبش پشتک میزد 🤣🤣دانشجو بی پول ...

برای ندادن چه سنگ و چه زر ، تو این وضعیت طرف ۵ تاشم نمیتونه بده پس چه ۱۰ تا چه هزار تا فرقی نداره

ولی؟

صحبت الان این نیست ولی نقطه

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

26تاسکه وسه دانگ خانه در صورتی که داماد خانه دارشود که الحمدلله رب العالمین خانه دارشدیم اول سه دنگ ...

کار خوبی کردی خوشبخت باشی

دوست داره که کلا زده به نامت

وطن شکوه مادرانه ی منی 🖤