2789
سر بچه اولم رفتیم چکاپ من سالم بودم اما همسرم خیلی مشکل داشت نتیجه ازمایش اسپرمش، مورفولوژیش نزدیک ص ...

الان بارداری، مبارکه جنسیتش معلومه؟

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا خودش تو زندگی همه معجزه کنه

اینو گفتی یاد بچگیم افتادم فکر کنم نه سالم بود سوم ابتدایی بودم بعد یک سیدی داده بودن بهمون منم خیلی دوست داشتم اینو نگاه کنم یعنی دوسالگی میشد تو سال های قبل سیدی میدادن محتوا درسی بعد من این سیدی گذاشتم تو سیدی خور لب تاب که خراب بود قرانم گرفته بودم دستم میخوندم که سیدی کار کنه

جدی واقعا سیدی خور لب تاب کار کرد آورد اما بعدش داداشام دیدن که کار کرد سیدی در آوردن یک سیدی بازی گذاشتن نصب کنن اما کار نکرد آخرشم نتونستم محتوا ببینم ولی خب مهم اینکه وسیله خراب کار کرد

...

فدات بشم اره واقعا حتی پول کلاس تست زنی هم نداشتم با دست خالی فقط منابع اصلی خوندم تو خانواده ای ترک ...

خواهرت چرا اینجوری میکرد؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

الان بارداری، مبارکه جنسیتش معلومه؟

دومی

نه هنوز مشخص نیست

اما تو سایت باید یا نوار ابی انتخاب میکردم یا صورتی

همینجوری ابی رو زدم

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

منم تو همچین شرایطی با مرد شکاک ،بددل و بدبینی هستم ولی فقط دوست هستیم نمیدونم چ جوری تمومش کنم با ا ...

تهمت ؟؟؟؟تا دلت بخواد.یک اخلاق کثیف دیگه ای ک داره.باید ی چیزی رو چندین بار بهش بگی

مثل امروز صبحونه تخم مرغ درست کردم گفت تو ک او روز گفتی نداریم.الان کجا بود .گفتم خواهرت آورده بود تو یخچالی بود.یک دعوایی کرد.من ندیدم تو یخچال میگفت

یا مثلاً با داماد خواهرم مشکل داره.ب من میگه خاله.میگه چرا بهت میگه خاله.این باهمتپن رابطه داره.تو هم کثیفی .ووووو چقد تهمت.دوربین گذاشته.خدا هم با من یار بود.دوربین گذاشت مثلاً مچ منو بگیره.خدا زد پس کلش خودش دستش رو شد.روز ب روزم بدتر میشه ۵۰سالشع.گفتم کاش بمیری ک راحت بشم

همه ی علائماش اینه؟؟منم این علائم رو دارم مخصوصا حافظه رو ولی بدن درد من به خاطر مدام یهجا نشستنه ف ...

نه شاخصه ی اصلیش بدن دردای فلج کنندست

در حد اینکه بعضیا ولیلچری میشن

گاهی این دردا زیاده گاهی کم

حافظه کمی مشکل پیدا میکنه

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
منم تو همچین شرایطی با مرد شکاک ،بددل و بدبینی هستم ولی فقط دوست هستیم نمیدونم چ جوری تمومش کنم با ا ...

ببین الان رفتم تاپیک اخریت.من هم تا ده شب بیشتر نمیتونم آنلاین باشم.قبض موبایلم تز۴۰بره بالا.قیامت میشه.راضی نیستم پول بریزه کارتم..اگز بگم صفر شده .خسیس نیست اصلا.میگه چیکارش کردی چی خریدی مگه

خواهرت چرا اینجوری میکرد؟

از بچگی بامن دشمنه ۳ سال بزرگتره تا بچه بودم کتکم میزذ چاق و پرزور بود بررگتر شدیم اذیتهاشم بزرگتر کرد ۲ سال قبل مدارک موکلم از پیک گرفت نابود کرد ۲۰۰ میلیون غرامت دادم

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

از بچگی بامن دشمنه ۳ سال بزرگتره تا بچه بودم کتکم میزذ چاق و پرزور بود بررگتر شدیم اذیتهاشم بزرگتر ک ...

یا ابلفض چه خبیثه

خانوادت دعواش نمیکنه بشینهرسرجاش؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍