2789

فقط من اولین بارم هست تو این مراسم ها هستم چیکار باید بکنم چه وظایفی دارم چطوری رفتار بکنم عروس با سیاست باشم و نمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این با سیاست چیه یاد گرفتید 😐😂

هیچی درست رفتار کن

چهار کلمه کتاب درست بخون با لذت زندگی غرق نشی انسانی رفتار کن

باسلام و احترام فراوان چنانچه با اسلام و مذهب شیعه و انقلاب فاصله داریداز پاسخگویی و تبادل نظر با بنده اجتناب نمائیدبرادر کوچک شما هستم نوکر اباصالح المهدی

هیچ کاری نکن

لباس شیک باوقار بپوش اگر محجبه ای عبای کار شده

اگر نیستی عبای ساده با حجاب ساده

خودت ننداز وسط برای کارا

این مسائل باید پسرا و داماد هاش هندل کنن

دیگ شما نمیتونی ناهار ولیمه و گوسفند قربونی غیره رو ندارم ببینی

اگر دوربین دارید بیارید از فرودگاه و مهمونیش فیلم عکس خوب بگیرید

خونه شو تر و تمیز کنید

وسایل پذیرایی آماده کنید

میوه شیرینی بچینید

چون شبش یک سری ها میان دیدنی

بستگی به نوع پوششتون یه لباس شیک بپوش.مثلا عبای خوشرنگ بلند یا کت شلواریا مانتو مجلسی...یه ارایش ملایم..مثل مهمون نشین..دم در ورودی سالن کنارمادرشوهرت وایسا به مهمونا خوشامد بگو.

پارسا پسرمامان😍
هیچ کاری نکن لباس شیک باوقار بپوش اگر محجبه ای عبای کار شده اگر نیستی عبای ساده با حجاب ساده خودت نن ...

رفتارم تو سالن چطور باشه باید دم در وایسم خوش امد گویی محجبه هستم کت نسبتا بلند و شلوار بد هست بپوشم ؟

من خودم اون سالی که پدرو مادرم از حج برگشتن داخل تالار

سر پا جلوی در به تمام مهمونامون خوش آمد گفتم و موقع شام روی تک تک میز ها رفتم و ازشون خواستم از خودشون پذیرایی کنن و ......

البته ما قسمت خانمها و آقا یون کاملا جدا بود

شما هم میتونید با همسرتون جلوی در خوش آمد گویی بگید

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

بستگی به نوع پوششتون یه لباس شیک بپوش.مثلا عبای خوشرنگ بلند یا کت شلواریا مانتو مجلسی...یه ارایش ملا ...

تو سالن باید برم سر هر میز یا دم در خوش آمد گویی کافیه؟

درضمن نوع تعارفات وصحبتهای اینجور مراسما رو توذهنت بسپار..مثلا به مهمونا بگو انشالله روزی خودتون باشه..یا اگراونا به شما گفتن روزی خودت باشه بگو انشالله همسفرباشیم

پارسا پسرمامان😍