2821
2789
عنوان

نوزده سالمه یدونه خواستگار ندارم چرا هیچکس سمتم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 90 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خسته شدم از تنهایی هر کی و میبینی یکی تو زندگیش هست من از وقتی خودمو شناختم تنهام کسی هم سمتم نمیاد

ببین منم دقیقا تو اطرافم چندتایی رو دارم که یا کوچکتر از من یا همسن مننولی خیلی عمیق نگا کنی به زندگی شون زندگی شون پوچه

ازدواج کردن بعد بچه دار شدن تموم شده رفته

دانشجو🧠

من میدونم منظورت چیه

اینکه آدم انتظار داشته باشه که خواستگار داشته باشه دلیل بر این نمیشه ازدواجی باشه و هلاک شوهر!!!!

باید علت یابی کرد

من ۲۳ سالمه تا الان ۲ تا کلا داشتم همونم به خودم گفتن کنسل کردم

همون شد . البته من خواهر بزرگتر دارم ۹۹ درصد به خاطر این موضوع خواستگار ندارم

بنگاهیا که وضعشون توپه

خودش ک نداره

کار میکنه پیش کسی

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

من میدونم منظورت چیهاینکه آدم انتظار داشته باشه که خواستگار داشته باشه دلیل بر این نمیشه ازدواجی باش ...

دقیقا منم واقعا واسم سواله چرا هیچ خواستگاری ندارم یجورایی هم دلم میشکنه کسی منو نمیخواد

اره اینجوری درصدی هستش ولی بازم توپه. الان بیشتر بخاطر اوضاع جگی یکم خرید و فروش خونه کم شده.انشالا ...

ممنون😘😘

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

دقیقا منم واقعا واسم سواله چرا هیچ خواستگاری ندارم یجورایی هم دلم میشکنه کسی منو نمیخواد

دلت چرا باید بشکنه

خب نوزده خیلی کمه ، کسی برای دختر نوزده ساله توی این دور و زمونه خواستگاری نمیره که

اونیم که میره عقل درست حسابی نداره

بذار بزرگ بشی

بری توی جامعه کم کم خواستگاری پیدا میکنی