2821
2789
عنوان

کاهش وزن

8 بازدید | 5 پست

برای من کاهش وزن از اول به چیز مهم بود چون از بچگی اضافه وزن داشتم و همیشه دوست داشتم لاغر بشم همیشه برام خواسته بود

وزنم ۸۱بود و قد ۱۷۰ با رژیم ساده ۳کیلو کم کردم

وقتی ۷۸بودم شروع کردم روزانه چهل دقیقه ورزش کردن در روز پیاده روی تند و دویدن

تو یک ماه و دو هفته پنج کیلو کم کردم

و تا اینجا اصلا برام برگشت وزن نداشت چند وقت رژیم و ورزش ولی دادم حدود سه ماه وزنم هنوزم ۷۳ بود

بعد با دوتا از خاله ها و مامانم رفتم باشگاه از ۷۳ رسیدن به ۶۳ تو تقریبا دو ماه

هدف حدودا کم کردن سه کیلو بیشتر بود

مسئله اینه که بعد از یک سال چون کنکور دارم و درس میخونم نیاز به چیز شیرین دارم

یا استرس و تنش دارم غذا میخوردم خلاصه الان کلی کلی وزن اضافه کردم خیلی زیادتر از چیزی که فکرشو کنید از وزن اول اولم خیلی بیشتر

خلاصه به نظرتون الان کاری میتونم انجام بدم؟

هر کاری میکنم هنوزم اضافه میشم

یا صبر کنم کنکور رو بدم؟

اون موقع دکه حدود ۱۸کیلو کم کردم پوستم نیفتاد ولی الان نگرانم دوباره کم کنم پوستم بیفته یعنی به خاطر اینه که جوونم پوستم نمیفتاد؟

عزیزم تا کنکورت اصلا به کاهش وزن فکر نکن

فقط به این فکر کن که تا کنکور اگه تونستی وزنت ثابت بمونه تو همینی که هستی

با کالری شماری و مثلا ۳ تا ده دقیقه پیاده روی در طول روز تو خونتون (۳ تا ده دقیقه بین درس خوندنات اصلا به چشم نمیاد)

غذاهاتم سعی کن از قبل چیده باشی که وقتی گرسنه میشی یهو دچار ولع خوردن نشی

شیرینی جاتتم سعی کن از مواد طبیعی استفاده کنی...مثل توت و مویز و گردو و آجیل و شیره انگور و میوه ها و ...

حتی اگه هم چندروز بیشتر از کالری خودت خوردی استرس نگیر

به این فکر کن فعلا مهم ترین مسئله برات کنکورته و نمیتونی اخرای مسیر ولش کنی

منم موقع کنکورم اضافه وزن زیاد گرفتم ولی بعدش خداروشکر خیلی کم کردم...هرکی میدید منو نمیشناخت

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.