2777
2789
نه شرمیناله😁

شرمینال چی بید ؟؟؟  

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه طرحای خیلی خوشگل تری هست  منم دیدم تو پیجای تل گرامم

سلیقه ای دیگ😅 من خودم جدیدا عاشق این مانتو تابستونی گل گلیا با گلهای درشت شدم😂 انقدر تخریب شخصیتی شدم و مسخرها😂 اما باز دوسش دارم چیکار کنم دبگ

تیپش خوبه با اون کفشا این مدل روسری نمیاد.شال میاد.یه کم باید چاق بشه . آدم خیلی چاق یا خیلی لاغر لباس هر چقدم قشنگ باشه  ب تنش نمیشینه و زیبا نمیشه

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

دیشب شیلا خداداد رو دیدین تو خندوانه ؟ تیپش ساده و قشنگ بود به نظرم

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا