2821
2789
عنوان

توالت فرنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 29 پست
خیلی ممنون کمکم کردیدفقط ببخشید یه سوال خصوصی، بالاخره سر ادم پایین که هست، واقعا آب چکیده نمیشه؟

نه اصلا بعدشم شیلنگ میگیری اون قسمتی که داخل هست رو قشنگ اب میگیری،بعد قسمت عقب توالت فرنگی یه شیبی داره که باعث میشه مدفوع تلپ نیوفته توی اب اول با سنگ برخورد میکنه بعد سر میخوره توی اب،پس نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا ایرانی نمیتونم تا الان این مشکل پیش نیومده بعدم مگه توالت ایرانیه که پاهات رو باز میکنی پاها ...

منظورم آب شلنگه، میترسم آب شلنگ بخوره به آب چاه چکیده بشه به صورت

برای شستن که نمیشه پا رو بست

کثیف کاری چی . به نظر من خیلی تمیزتره البته که شخصی باشه

نظرتون محترمه، واقعا خودم نمیپسندم

درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲

ببینید اگه حساسید بدون لباس زیر بشینید کارتون ک تموم شدکمر ب پایین تونو رو بشوریدکلا توالت فرنگی خیل ...

من زیاد مشکلی با رون پا و اینا ندارم چون تو دستشویی ایرانی هم همینه، فقط مشکلم اینه بخوره به صورتم

من زیاد مشکلی با رون پا و اینا ندارم چون تو دستشویی ایرانی هم همینه، فقط مشکلم اینه بخوره به صورتم

نجاست بپاشه ب صورتتون؟

متوجه نشدم

درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲

استفاده مداوم باعث ضعف عضلانی میشه . به حدی که به مرور نمیتونی اصلا از توالت ایرانی استفاده کنی . من ...

ان شاءالله زانوهام خوب شد بر میگردم به تنظیمات کارخونه😁 ان شاءالله بهتر بشین

😅 آب شلنگ بخوره به اون آب چاه، بعد از اونجا چکیده بشه به صورت

اگر هم ب صورتتون بپاشه حکمش پاکه

ب خودت استرس نده عزیزم

اگر خیلی خیلی حساسی موقع شستن دستهات

صورتت روهم آب بزن

اینطور دلت هم آروم میشه

والا دیگه😁🥰

خیلی ممنون لطف کردین ❤️ واقعا هر بار دستشویی رفتن برام عذاب بود😅

فدای شما

الهیییی😅😘

بازم برای محکم کاری با ۰۹۶۴۰۰

مرکز پاسخگویی ب سوالات شرعی تماس بگیر

راهنمایی ات میکنن. شهر قم هست

ولی تا جایی که میدونم چون آب جاریه ، حکمش پاکه

😇😊