2821
2789
عنوان

توالت فرنگی

172 بازدید | 29 پست

سلام من جدیدا زانو درد شدم مجبورم روی توالت فرنگی بشینم

یکم برام سخته، مشکلمم اینه که میترسم آب از پایین برخورد کنه به صورتم، همچین اتفاقی برام نیوفتاده ولی خیلی ترسش رو دارم، شما همچین تجربه ای دارین؟

مگه سرت خم میکنی😂

‏آدمارو تا باهاتون یه مدت سرد میشن کنار نذارید، شاید مشکلی تو خانواده، کارشون، تو زندگیشون یا هرچیز دیگه ای پیش اومده باشه.همه راحت نمیتونن حرف بزنن، بعضیا فقط از همه دور میشن و خودشونو تو ذهنشون حبس میکنن!سعی کنیم همو درک کنیم . . .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صورت که نعه ولی میپاشه به ناحیه بیکینی و روناعصابم خورد میشه. اصلا وقت شماره ۲ نمیتونم استفاده کنم.

منم با این حال از 2 اصلا ولی برای آب شلنگ منظورمه

اون آب میپاشه به همه جا چکیده میشه، نمیشه؟

منم چندشم میشه از اینکه بهش برخورد کنم

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

من اصلا ایرانی نمیتونم

تا الان این مشکل پیش نیومده بعدم مگه توالت ایرانیه که پاهات رو باز میکنی پاهات رو ببند که استرس نگیری

اگر توالت جدید باشه حتی به پا هم برخورد نمیکنه اب

برای زانوهام مجبورموگرنه خودمم خوشم نمیاد

ببینید اگه حساسید بدون لباس زیر بشینید

کارتون ک تموم شد

کمر ب پایین تونو رو بشورید

کلا توالت فرنگی خیلی کثیف کاری داره

اتفاقا دکتر بهم گفته بخاطر کمرم از فرنگی استفاده

کنم اصلا نمیتونم

درخواست دوستی ندید،متاهل هستم♥️💫 کاربر هبوط_۱۳ اگه باکاربری جدید برگشتی ،بهم درخواست بده. انشالله که سلامتی🤲

برای زانوهام مجبورموگرنه خودمم خوشم نمیاد

استفاده مداوم باعث ضعف عضلانی میشه . به حدی که به مرور نمیتونی اصلا از توالت ایرانی استفاده کنی . من تمرینات ورزشی انحام میدم بازم احساس ضعف تو عضلات پشت پا و چهارسر دارم