2821
2789
عنوان

میشه نصیحتم کنید

69 بازدید | 5 پست

۲ سال از خیانت چتی و تلفنی شوهرم با دوس دختر سابقش میگذره خانوم متاهل و بچه دار که تو تو دوره دوستی با شوهرم باردار بوده اولم اون خانوم شروع کننده بوده شوهرش خیلی داغونه و دختره قالی بافی میکنه

دیگه شوهرم خط عوض کرد و دست رو قران گذاشت و خیلی داستان ها داشتیم ..از بعد خیانت .شوهرم خیلی خوب شد و خیلی خیلی شرمنده بود. اونوقتا قهر میکردم اهمیت نمیداد الان تا آرومم نکنه ول کن نیست

من به روش نمیارم نمیخوام دوباره یادش بیاد اتفاقا ظاهر خیلی حفظ میکنم ولی از درون خیلی داغونم و نشخوار فکری دارم حتی رو قران دست گذاشت که هیچ حرف احساسی. عاطفی نبوده فقط مسخره بازی و شوخی ..

یخورده دعوام کنید انقد غصه نخورم دارم پیر میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم کاریه که شده دیگه غصه خوردن دردی ازت دوا نمیکنه فقط پیرت میکنه سعی کن شکرگزاری رو شروع کنی به چیزهای مثبت فکر کن سعی کن یه چیزی یاد بگیری اگه کار نداری مثل خیاطی چیزی تا منبع درآمد داشته باشی صبح ها زود بیدار شو ورزش کن شوهرت و ببخش رها کن

خدا به این بزرگی این همه اشتباه و میبخشه تو هم سعی کن که ایندفعه رو ببخشی تا دلت آروم بگیره تا شیطان بیشتر وارد حریمت نشده و بیشتر بین تون تفرقه بندازه چون این فکر در مدت زمان طولانی کم کم به بد دلی میرسه قرآن بخوان با معنی ذکر بگو با شوهرت برید گردش پیش خانواده به خودت برس سرحال باش تا شوهرت بفهمه چه زن قوی و محکم وبا جراتی داره هر چیزی هم که توی داشته و تو دلت سنگینی میکنه و احساس خیلی بدی داری با شوهرت حرف بزن تا ارومت کنه اگه پشیمون باشه مطمنم دلتو به دست میاره

((فقط بانوان)) اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد