2821
2789
عنوان

ارتودنسی کردم🥲

175 بازدید | 30 پست

بچه ها من 9روزی میشه ارتودنسی کردم ولی اصا نمیتونم غذا بخورم باید حتما سوپ یا یه چیز نرم باشه موقع جویدنم درد میگیره و حس فشار داره بعد دندونامم دو سه روزیه لق شدن موقع جویدن بدتره اعصابممممم خیلی خورده هیچی نمیتونم بخورم، اابته خوپم میدونم که تا یک هفته دندونا درد بدی دارن، ولی سوالم اینه کسایی که ارتودنسی کردن از چندوقت بعد تونستن راحت غذا بخورن بدون اینکه دندون درد داشته باشن میشه راهنمایی کنیدد

بعد یکماه کلا عادی میشه

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد دندون فکر میکنم به ماه بعد تقریبا حس نشه. ولی براکت ها دائم تقریبا اواخر لپم رو زخم میکردن

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

من ۳ سال ارتودنسی داشتم

تقریبن ۱ سال اول هر ماه ب همین شکل هست و حدودا ۴ الی ۶ روز درد داره هربار موقع عوض کردن کش ارتودنسی

ولی خب ماه اول تا ۴ خیلی شدید تره

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸