2821
2789
عنوان

چطوری بعضی زن ها لایف استایل خفنی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 63 پست

بنظرم تعداد کمی اینجوری هستن تازه خیلیا باید مشکلات زیادی رو تحمل کنن مثلا همسر و فرزند ناسازگار مشکلات جسمی افسردگی... یا بعضیها عادتهای بدی دارن و رمانهای زیادی رو هدر میدن مثلا تو مجازی زیاد وقت میگذرونن یا رفیق باز هستن ....

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ورزش مشخص ندارم ولی دانشگاه میخونم داروخونه میرم موسیقی تدریس میکنم عاشق این کارام خیلی سخته ها ولی لایف استایل منم اینع

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

الان همه اونایی که بچه ندارن هر روز سر تایم بیدار میشن؟

نه مسلما الان خیلیا حوصله ندارن و بی انگیزن

من خودمو گفتم اره بچه نداشتم تقریبا ان تایم بودم

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اره دیگه همه چی ب هم وصله حالا ب فرض ک پنج صبحم پاشدی خب پول نداری بری باشگاه جهنم میری پیاده روی خب ...

والا درسته که با پول میشه باشگاه رفت غذای خوب خرید، روتین پوستی، ولی لایف استایل خوب بیشترش ربطی به پول نداره.

اینکه شما شب زود بخوابی صبح زود بلند شی، سعی کنی غذای مضر نخوری، منظم درس بخونی یا کتاب بخونی، سیگار نکشی، پیاده روی کنی....

خیلی راحته پولو بهانه کنی بعدم تا لنگ ظهر بخوابی

خودم قبلا از این زن ها بود

چون بچه کوچک نداشتم میشد ولی بچم بیداره میخواد بازی کنه خواب منم ریخته بهم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

به جز تایم خوابم که واقعا نمیتونم و عاشق شبام

بقیه چیزارو دارم و واقعا دلیل خاصی نداره

یه سری چیزا مثل رژیم غذایی، ورزش، روتین پوستی عادته یعنی سالهاست کم کم وارد زندگیم شده و الان اگه نباشه احساس خلا میکنم

درس و کارم هم علاقه ست هم یه وقتایی اجبار! یعنی قرار نیست همیشه و هر روز پاشیم و با عشق و علاقه انجامشون بدیم یه وقتایی مجبوریم

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

والا درسته که با پول میشه باشگاه رفت غذای خوب خرید، روتین پوستی، ولی لایف استایل خوب بیشترش ربطی به ...

خب همون کتاب و پیاده رویم پول میخاد ها غذای سالم 😐

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

اره دیگه همه چی ب هم وصله حالا ب فرض ک پنج صبحم پاشدی خب پول نداری بری باشگاه جهنم میری پیاده روی خب ...

ذهنیتت خوب نیست .

پیاده روی چه مشکلی داره مگه؟

صبحونه بیشتر آدمای معمولی یه چیز ساده میخورن .

رژیم رعایت کنی همراه با پیاده روی ، باعث سبک شدن بدن میشه .

به نام خدا بچه ندارم اولویتم خودمم حفظ تناسب اندامم برام مهمه تنها کاری که باعث میشه از دغدغه ها و مشکلاتم فاصله بگیرم رسیدن به خودمه

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢 ✝️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عالی بود

این زندگی در شأن کسی که کتابای مدرسشو فنری میکرد نیست.😌😒

به معنای واقعی میگم پول حلال مشکلاته

پول خوشبختی، عزت ، احترام، بزرگی، خوشبختی، حال خوب، سلامتی، زیبایی، استایلای خفن و همه چی میاره

پول باشه میتونی استایل شخصی خودتو داشته باشی

میتونی زیباییتو چند برابر بیشتر کنی چون میتونی پیش بهترین دکترا بری

میتونی اندام خوبی داشته باشی چون میتونی باشگاه بری رژیم خودتو داشته باشی

میتونی تراپی بری

میتونی بهترینها رو برا خودت فراهم کنی و و و

نری بیاد pv، درجا به نی نی سایت گزارشش میدم.

به نظرم برا خودشون ارزش قائلن ، من نهایت لطفی که به خودم میکنم موهام شونه میکنم و صورتم هر روز میشورم ،شلوار جین و مانتو مشکی نهایت استایلمه ،گاهی خیلی خفن بش دوتا گیره مو میزنم به موهام یه اتو موم میکشم

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی