2821
2789
عنوان

دلم گرفته

68 بازدید | 6 پست

من خیلی دلم دلم گرفته الان یه ماهه نرفتم خونه مامانم شوهرم نمیبره میگه با دوتا بچه خودت برو مادرم شهرستانه من خودم تهرانم درکل با شوهرم یه مدت پیش دعوا کرده بودم بعد اون دیگه باهام خوب نیست همش از خانوادم بد میگه فحش میده در صورتی که من یازده سال یه فحش حتی به خانوادش نگفتم دوست دارم خودکشی کنم ولی دلم به حال بچه هام میسوزه کمکم. کنید چیکار کنم شوهرم باهام خوب بشه همش با من بده همش ضایعه میکنه دست به زن داره تحقیرم میکنه خیانت کرده بهم پول نامیده بهم خیلی هم بد دله از اونجایی که من ازش سرگرم همش حسودی میکنه کافیه یکی تو خیابون نگاه کنه بهم سراون با من دعوا میکنه که تو چرا آرایش میکنی آرایش من در حد خیلی کمه حتی مشاوره هم رفتیم مشاوره تمام حق را داده به من گفت شوهرت مشکل داره خواهشاً نگید جداشو نمیخوام بچه هام سایه یک بی پدری روسرشون باشه فقط راه حل بگید بهم خیلی از دنیا خستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنون فعلا دارم یس میخونم به امید خدا

نه به این شکلی که میگم بخون انشالله جواب میگیری

هر شب یک بار یس بخون به هر مبین که رسیدی فوت کن تو یه لیوان آب سه بار هم مزمل بعد هر مزمل هم فوت کن تو آب هر روز از اون آب بخورین