2821
2789
عنوان

شما فکر نمیکنید این دنیا بی عدالته

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 44 پست

دقیقا همینه که گفتی دنیا خیلی بی عدالته، وقتی توی ده سالگی متمانم مرد ولی همه دخترعموهام بغل مامانشون بودن، وقتی توی زایمانهام و باردایا تنها بودم و دختر خاله هام همگی حامی بزرگی بنام مادر داشتن، وقتی پسر داییم با پول باباش شاسی خرید و من ده سال بعدش با پول زحمات خودم ماشین خریدم...وقتی همسایمون سه بار سه بار میره حج ولی بابام پول جراحی قلبو نداشت، دنیا پر از بی عذالتیه

جهان هستی هر لحظه به من و خانوادم توجه میکنه و برامون عشق و انرژی و پول و شادی میفرسته 🌸

منم دیروز کلا یه آدمه دیگه شدم فهمیدم چیزی که میخام در سرنوشت فعلیم نیست۴ ماه دیگه ۳۷ سالمه فک کردم ...

عزیزم...

چه بگویم که نگفته ام پیداست

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من به شدت به بی عدالتی دنیا اعتقاد داشتم تا اینکه امروز نشونه ها رو دیدم زمین گرده نوبت ماهم میشه و کوچه ماهم عروسی میاد شاید اتفاقی که امروز برای من افتاد ی نشونست برای این چند نفری که تو تاپیکن بوس به کلتون و هیچ وقت به زمان بندی خدا شک نکنید در درست ترین وقتش براتون اتفاق میوفته

نه این دنیا خود عدالته شاید خیلی وقتا با ادم بد تا کنه ولی عوضش اون دنیا خدا هواتو داره اگر به ناملا ...

دوست عزیز موافق نیستم باهاتون.

نشناختی؟همون لیدی سابقم:>مگر در کنار زمزم وحشت از روز تشنگی،خود عطشی بی علاج نیست!🐳🪸
عزیزم منم با اینکه آدم ساعی و مثبتی هستم و به اینده امیدوارم معتقدم که بله دنیا عدالت کامل نداره چرا ...

قشنگ حرف دلم رو زدی احسنت👌🏻

بله تو دنیا عدالتی نیست و فلسفه وجود جهان آخرت هم همینه. اینجا یک نفر ده ها و صدها نفرو هم بکشه تهش ...

چقدر زیبا توضیح دادید🪷

این دنیا ناعادلانست کلا شانسیه این وسط ماهم هی میدوییم تهشم به یه زندگی که حتی نمیدونیم ایده ال هست ...

متوجه منظورت هستم عزیزجان،دقیقا.

به نظرم دنیا رو یسری قواعد خودش میچرخه حالا بعضی وقتا چرخش این قواعد به نفع ما میشه بعضی وقتا به ضرر ...

منظورتون اینه ممکنه تو زندگی قبلیمون خوش شانس بوده باشیم و تو این زندگی بدشانس؟

دقیقا همینه که گفتی دنیا خیلی بی عدالته، وقتی توی ده سالگی متمانم مرد ولی همه دخترعموهام بغل مامانشو ...

عزیزم،تنها چیزی که میتونم بگم اینه کاملا درکت میکنم وکاش میتونستم بغلت کنم🫂

وضعیتت آشناست میفهمم!

چجوری تحمل کردید؟دیگه احساس میکنم صبرم داره لبریز میشه...

بنظرم عدالتی درکار نیست

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز