2821
2789
عنوان

مادر ساده لوح

356 بازدید | 40 پست

بچه ها دارم دیونه میشم مامانم خیلی ساده لوحه هرچی میگن یا میخونه باور میکنه تویه سری کانال ایتا عضوه مثلا رفته به قول خودش سرکه طبیعی خریده دوتا بطری نوشابه دومیلیون و پونصد یا روغن حیوانی اندازه یه قوطی ربع سفارش داده ۵ میلیون اینکه چیا خریده و تقلبی بود براش نیاوردن و نمیگم

وضع اقتثادیمونم خوب نیست بابام به مامانم برا خونه پول میده مامانمم همش و کش میره اینجوری نابود میکنه

یا پول داده ۳و پونصد براش یه زنی که نه دیدتش نه میشناستش چله نماز شب برداره😐

همرو هم براشون واریز میکنه دیونه میشم😭

اونوقت بابای بدبختم دوهزاردفعه بهش گفت این موهاتو رنگ کن میگه مگه پول علف خرسه بعد پولاشو اینطوری نابود میکنه رنگ مو طرف ما ۸ تومنه مامان من فقط پولاشو میده کلاهبردار

حرفم میزنم میگه گفتن این خوبه جن نیاد سمتم این برا سلامتیمهه اون سرکه های بیرون فیکه سرکه طبیعی این قیمته هرچی هم میگم بهت انداخته قبول نمیکنه

هرروز خداهم با بابام دعوا داره تووپیرم کردی مبل نمیخری برام چشمامو لازک نمیکنی چطور زن داداشت انجام داده درامدش با ما یکیه

تروخدا بگین چیکار کنم من بعد تازه نماز میخونه نفرین میکنه من و میگه به مردم تهمت کلاهبرداری میزنی اون عکس حرم امام حسین پروفایلشه پس قیمت دروغ نمیگه😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معمولا ادما ضربه میخورن درس میشه براتون

چرا بنده خدا مامانت دوباره تکرار میکنه؟

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حالا مادر منم عقل نداره

جلو زن داداشام امشب ورداشت خانواده شوهرمو لعن و نفرین کرد و از بدی هاشون گفت😑😑😑

حالا بیا با مادرت تنهایی درد و دل کن

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

بابام تا بهش پول نمیده گوشیو برمیداره زنگ میزنه عمه هام عموهام یا به خاله هام الکی میگه من برا زندگی ...

وای چقد کارت سخته پس

کاش از مشاور کمک بگیری

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

پروفایل حرم امام حسین حکایت همون ساقی هایی که پشت ماشینشون مینویسن یا امام زمان.

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

با پدرت حرف بزن پول اضافی نذارین جلو دستش

بابام تا بهش پول نمیده گوشیو برمیداره زنگ میزنه عمه هام عموهام یا به خاله هام الکی میگه من برا زندگیمون خرج میکنم میشینه گریه میکنه خودشو میزنه😭🤦♀️