2821
2789
عنوان

معلم شیمی‌م‌😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 21 پست
معلمای ما هم این کارو کردن می خوان همکاری کنن با دانش آموز

الان من انقدر انگیزه گرفتم میخوام نهایی شیمی مو بترکونم🙌🏼

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

یاد معلم ادبیاتم افتادم پیرمرد. بیشرف من چقدر ناراحت بودم اعتراض کردم به نمره م بزور نیم نمره اضافه ...

معلم مام مرده ولی اصلا این جوری نیست مثل باباها باهامون رفتار میکرد🙃

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چطور؟نه آقاست ولی ۴۰ و خورده ای سالشه

اتفاقا ما هم یه معلم مرد داشتیم خیلی خیلی ارفاق میکرد همه سر جلسه تقلب میکردن به روی خودش نمیآورد حتی معاون از دوربین میدید میومد تذکر میداد بازم خودش چیزی بهمون نمیگفت

اتفاقا ما هم یه معلم مرد داشتیم خیلی خیلی ارفاق میکرد همه سر جلسه تقلب میکردن به روی خودش نمیآورد حت ...

معلمای مرد از خانما بهترن همیشه ارفاق میکنن ولی خانما عقده اییییی

اخی

حیف ک سال دیگه از مدرسه مون میره🥲

ولی منو دوستم میخوایم بعد امتحان نهاییا بریم آموزشگاه کلاسش😍