2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حساب اصلیم تعلیقه فعلا اینم خواستم تعلیق باشه🤣💔🫀

سلام. چرا تعلیق شد؟

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.

سلام ببخشید به شما ربطی داره ؟

نفرمایین ، خواهش میکنم.

ببخشید جسارت کردم، کنجکاوی حقیر رو بحساب بی ادبی نزارین لطفا .....

روزبخیر. عید غدیر مبارک.

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.

نفرمایین ، خواهش میکنم. ببخشید جسارت کردم، کنجکاوی حقیر رو بحساب بی ادبی نزارین لطفا ..... روزبخیر. ...

به حساب چی بزارم پس ؟

عیدو تبریک میگی ؟هنوزم پیام چرت و پرتت هست تو تایپک هام .. حق الناس گردنتونه عین بچه های ۱ ساله میری پیوی نی نی یار گزارش میزنی بعد میگی چرا تعلیق شدی ؟برو خوش باش

فاتح قلبم هستم ...🫀🤍🙂

به حساب چی بزارم پس ؟عیدو تبریک میگی ؟هنوزم پیام چرت و پرتت هست تو تایپک هام .. حق الناس گردنتونه ...

واقعا ممنونم که ادبیاتتون رو تغییر دادین. معتقدم حق الناس و حق الله هر دو باید با هم رعایت بشه.

اگر کل ماجرای بنده و خودتون رو کامل و دقیق رصد کنین خواهید دید که ابتدا شما بنده رو مخاطب قرار دادین و بنده صرفا پاسخگو بودم نه مهاجم.

واقعا ممنونم که ادبیاتتون رو تغییر دادین. معتقدم حق الناس و حق الله هر دو باید با هم رعایت بشه.اگر ک ...

نکته مهم اینه که من مذهبی نیستم ولی اینو میدونم خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس خیر برو خوش باش حالا ....من ادبیاتم با ادم محترم محترمه نقش مظلوم به خودت نگیر این یک

دو ادبیاتی که برا رفیقم بکار بردی هنوزم هست و ذاتتو خوب اونجا نشون دادی

سوما کسی که اینقدر ضعیف باشه که بره امضا گزارش بزنه باید به فکر حل مشکلات درونیش باشه نه اینکه تو سایت بین خانم ها بچرخه داستان بگه

فاتح قلبم هستم ...🫀🤍🙂

نکته مهم اینه که من مذهبی نیستم ولی اینو میدونم خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس خیر برو خوش با ...

پس قبلش کلام و مطالب دوستتون رو بفرمایین رویت کنین ببینین در اون صحنه سمت مظلوم بودین یا ظالم. إن شاءالله از قضاوت غلط هم مبرا میشین.....

اینکه خدا دارای گذشت هست درسته اما نباید باعث سواستفاده بشه مثلا طرف نماز رو رها کنه دنبال رابطه و دل و قلوه دادن با نامحرم باشه بعد بگه خدا از حقش میگذره .... در سوره حدید خداوند فرموده : به رحمت خدا مغرور نشوید.

نکته مهم اینه که من مذهبی نیستم ولی اینو میدونم خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس خیر برو خوش با ...

شاید اگر مذهبی بودین و اهل تقوا، صرفا بخاطر رابطه دوستی، حق رو نادیده نمیگرفتین و مدیون من نمیشدین.....

هما چی در اون تاپیک هست .... برو ببین وقتی حق الله دستکم گرفته میشه چقدر راحت حق الناس هم له میشه اما فرد فاعل اصلا گاهی متوجه نمیشه

پس قبلش کلام و مطالب دوستتون رو بفرمایین رویت کنین ببینین در اون صحنه سمت مظلوم بودین یا ظالم. إن شا ...

روز خوش جناب یک لطفی کن دیگه تایپک های هم شرکت نکنیم که به مشکل نخوریم باشه؟چون اگه جوابتون رو بدم هر دو تعلیق میشم

فاتح قلبم هستم ...🫀🤍🙂

شاید اگر مذهبی بودین و اهل تقوا، صرفا بخاطر رابطه دوستی، حق رو نادیده نمیگرفتین و مدیون من نمیشدین.. ...

تو مذهبی هستی کافیه ادمایی مثل تو مردمو دین زده کردن دیگه نیا تو تایپک هام تمام

فاتح قلبم هستم ...🫀🤍🙂