2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۲روزه بود ختنش کردم به روش حلقه .دو روز بعد حلقش افتاد

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

چون کوچیکه نمیفهمه

پسر من ۵/۵ ماهش بود جیگرمو در اورد

موقعی که امپول بیحسی زدن تختو شناخت

واسه ختنه روهمون تخت درازش کردیم تا چشمش به تخت افتاد چنان جیغی میکشید دوس داشتم بمیرم

کاش زیر دو ماه ختنه اش میکردم😩😩😩بچه کوچیکه هیچی نمیفهمه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

پسر من ۱۴ روزش بود انجام دادیم

همون موقع انجامش گریه کرد

بعد آوردیم خونه پاهشو نگه داشتیم که تکون نده یه چند ساعت تو بغل بود

جیش اولی که میکنه یه کم نق زد اما دیگه بعدش خوب بود

یه پماد میده چرب کنی 

زیردوماه خوبه درد رو کمترحس می کنه اولش که بی حسه بعدهم فقط ادراراولش سخته یه کم شایدگریه کنه استامینوفن وجرم خشک کن وپمادهم استفاده کن چیزی نیست نگران نباش

مامی کیا ی سابق هستم 

من پسرم 20 روزش بود تو دکتر یکم گریه کرد و بعدش اصلا اذیت نکرد

خیلی عالی بود

البته دکترش فوق تخصص جراحی داشت

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

مبارکه یک ساعت قبلش بهش استامینیفون بده بعدشم نگران نباش سختیش تا جیش کردنه بعدش راحت میشه اگه تونستی پاهاشو ببند به هم که پا نزنه زیاد اذیت شه ممکنه یک هفته یا ۱۵ روز طول بکشه حلقش بیفته نگران نباش