2821
2789
عنوان

دندان درد سینوسی

39 بازدید | 8 پست

چن وقت هست که به طرز عجیبی وقتی دراز میکشم دندونم درد میگیره.

زدم گوگل دیدم دندون های فک بالا با سینوس ها اعصاب مشترک دارن. ینی درواقع سینوس عفونی دارم.

کسی این مشکل رو داره ؟! یا تونسته حلش کنه ؟!

لطفا اگه چیزی میدونید بهم بگید ، خسته شدم :((((

آره سینوس هست دکتر گوش حلق و بینی برید

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همیشه ی خدا تابستون و زمستون گلو درد دارم.

من الان کیسه آب گرم زیر گردنم هست چون دردش داره میزنه تا جمجمه و ام ودرکت می کنم چند روزه درد دارم میخوام برم دکتر دیگه :)

انشالله زودتر شما خوب بشی شمام برای من دعا کنید متقابل👥

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

من الان کیسه آب گرم زیر گردنم هست چون دردش داره میزنه تا جمجمه و ام ودرکت می کنم چند روزه درد دارم م ...

وای فک میکردم فقط من اینطوری ام.

منم ب شقیقه هام و گونه م میزنه

اولش فک میکردم واسه ارتودنسیه ولی جدی تره

وای فک میکردم فقط من اینطوری ام.منم ب شقیقه هام و گونه م میزنه اولش فک میکردم واسه ارتودنسیه ولی جدی ...

منم ارتودنسی هم کردم قبل تر. نه این درد، مربوط به عصب صورت هست که پخشه داخل سینوس ها و ریشه دندون ها

باید یه اسکن بگیره دکتر از سینوس مشخص میشه.

اگر بری دندون پزشکی مستقیم شاید تشخیص ندن

اره رفتم گفت پوسیدگی سطحیه اما پوسیدگی سطحی انقد درد نداره

نه بررسی ریشه ای انجام بدید

وگرنه هی دندون جدید پر میشه و درد نمیره