2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمئنین؟من میخوام با پلیس ارتباط بگیرم ولی بصورت ناشناس نمیدونم چجوری

اگه میخوای چیزی لو بدی ولی خودت لو نری

میتونی از پلیس بخوای هویتت مخفی بمونه تا امنیتت تو خطر نیوفته یا ابروت(با توجه به موقعیت بستگی داره توو کدوم مد نظرت باشه)

اگه خودت مجرمی هرکارم بکنی بازم پیدات میکنن

البته از طریق تلفن های عمومی قبلا میشد یک کاریش کرد اون باجه ها

ولی الان فکر نکنم داشته باشیم یا کار کنه

اگه زیادی دارکش کردم شرمنده😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اگه میخوای چیزی لو بدی ولی خودت لو نری میتونی از پلیس بخوای هویتت مخفی بمونه تا امنیتت تو خطر نیوفته ...

نه عزیزم مجرم نیستم میخواستم لو بدم ولی باز نمیتونم ریسک کنم

نه عزیزم مجرم نیستم میخواستم لو بدم ولی باز نمیتونم ریسک کنم

اگه اون ماجرا بهت آسیبی نمیرسونه بیخیال شو

گاهی اوقات اون مجرم کله گنده تر از این حرفاس بعد ببخشید پدرتو درمیارن...و هیچکس جلو دارشون نیست

اگه داری آسیب میبینی به پلیس مراجعه کن

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اگه اون ماجرا بهت آسیبی نمیرسونه بیخیال شوگاهی اوقات اون مجرم کله گنده تر از این حرفاس بعد ببخشید پد ...

نه آسیب نمیبینم ولی طرف هم اصلا کله گنده نیس ولی خب چون آشناس میترسم یک درصد لو برم

نه آسیب نمیبینم ولی طرف هم اصلا کله گنده نیس ولی خب چون آشناس میترسم یک درصد لو برم

میخوای نکن😬😂چون گاهی اوقات یهو رکب میخوری میبینی خبر نداشتی یا یارو اشنا مهم داره یا خودش هست خبر نداری