2821
2789
عنوان

این خواستگار

271 بازدید | 41 پست

سلام دوستان دختره معلمه و قبلا ازدواج کرده ۲۹ سالشه خوشگله خانواده خوبی داره وضع مالی هم نسبتا خوبن اما خب زندگی کارمندی دیگه ، آقا ۳۶ سالشه فوق لیسانس هست محله نسبتا پایینی می شینن در مقایسه با خانم چهره هم خانم بهتره شغلشون هم یه شرکت وابسته به سایپا نمیدونم یا خود سایپا کار میکنه بنظر پسر خوبی میاد سابقه ازدواج هم نداره بنظر شما چطوره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسرا دوست دارن با دختری که سابقه ارتباط با هیچ پسری رو نداره ازدواج کنن حتی اون پسری که با هزار تا دختر بوده بازم میره سراغ دختر افتاب مهتاب ندیده😊 حالا اینکه این اقا با اینکه سابقه ازدواج نداره اومده خاستگاری خانمی که قبلا سابقه ازدواج داشته باید از چند جهت بررسی بشه

اول این دختر و پسر قبلا باهم جایی اشنا شدن و عاشق هم شدن و پسره براش مهم نبوده که دختره قبلا ازدواج کرده که این مورد تا حدودی قابل قبوله

دوم اینکه هیچ اشنایی قبلی وجود نداره ولی دختره وضع مالی خوبی داره یا شغل خوبی داره یا خانوادش از لحاظ فرهنگی یا اقتصادی یا..... یه سرو گردن از خانواده پیره بالاتره که پسره حاضر شده ازدواج قبلی رو ندیده بگیره که این مورد خطرناکه چون تا در اینده مشکلی پیش بیاد میگه مشکل از توعه وگرنه از قبلی جدا نمیشدی

پسرا دوست دارن با دختری که سابقه ارتباط با هیچ پسری رو نداره ازدواج کنن حتی اون پسری که با هزار تا د ...

خب ممنونم که نظرتو گفتی شاید کمک کننده باشه حداقل برای شنیدن

اما خب همیشه اینطور نیست چون خیلیا نگاه انسانی دارن ، انسان مطرحه نه سرگذشت ، انسان بستنی نیست که یکی دیگه لیس بزنه ما به دلایل بهداشتی نخوایم همونو بخوریم اون یه انسانه اگر یه تیکه طلا بیوفته تو لجن بعد بگن اون مال تو ورش نمیداری؟ میگی کثیف شده ؟ یا میگی ارزشمنده حتی اگه تو لجن افتاده باشه خب میشورم استفاده ش میکنم طلا همیشه طلاس حتی اگه سرگذشت بدی براش پیش اومده باشه در مورد انسان ها خیلی فراتر از مثال من ارزشمند هستن ، ضمن اینکه فرهنگ و اقتصاد و این چیزا هیچ وقت نمیتونه قاطعانه ملاک انتخاب باشه تا اونو نخوای انتخابش نمیکنی هرچند اینا ظاهرا آقا خانم رو دیده و خوشش اومده

خب ممنونم که نظرتو گفتی شاید کمک کننده باشه حداقل برای شنیدن اما خب همیشه اینطور نیست چون خیلیا نگاه ...

اگ پسره دوست دختر داره و بایکی دیگ داره ازدواج میکنه ب اون میگ بای خواهشا باهمچین کسی ازدواج نکنین نفرین دختره هردوتونو میگیره

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

اگ پسره دوست دختر داره و بایکی دیگ داره ازدواج میکنه ب اون میگ بای خواهشا باهمچین کسی ازدواج نکنین ن ...

والا خواهر دوس دختر داشتن خواستگارا که پیدا نیست این بنده خدا هم خبر نداره خواستگار سنتی براش اومده اتفاقا میلی هم به ازدواج نداره صرفا نظر پرسید انشاالله که برا همه اتفاق خوب بیوفته کسی هم وسط زندگی دیگران نره

خب ممنونم که نظرتو گفتی شاید کمک کننده باشه حداقل برای شنیدن اما خب همیشه اینطور نیست چون خیلیا نگاه ...

نمیدونم تجربت چقدره ولی از حرفات معلومه زیاد باتجربه نیستی . اینکه گفتی شاید نگاه پسره انسانیه جالب بود 🙄خب بیا ازهمین جنبه به قضیه نگاه کنیم .

خب پس ما باخانواده ای سروکارداریم که نگاه انسانی داره و معتقده که انسانها بستنی نیستن دراین صورت یادت باشه که باید بایک خانواده روبرو بشی که نگاه انسانی داره نه فقط یک پسر که نگاه انسانی داره پس اگه دیدی رفتار پسره با خانواده نمیخونه شک کن چون معمولا مادرا راضی نمیشن برا پسرشون برن خاستگاری دختری که سابقه ازدواج داره حتی پدرا هم راضی نمیشن راستش حتی خواهرا هم راضی نمیشن برا برادرشون برن خاستگاری دختری که سابقه ازدواج داره .

نکته:سابقه ازدواج داشتن جرم نیست ولی هنوز توی کشور و فرهنگ ما مهمه خودمم مخالفشم

والا خواهر دوس دختر داشتن خواستگارا که پیدا نیست این بنده خدا هم خبر نداره خواستگار سنتی براش اومده ...

اگ میل ب ازدواج نداره ردش کنه بره با یکی ک مثله خودشه

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

نمیدونم تجربت چقدره ولی از حرفات معلومه زیاد باتجربه نیستی . اینکه گفتی شاید نگاه پسره انسانیه جالب ...

خب اگه کسی مخالف باشه و یا مخالفت خانوادش خیلی براش مهم باشه نمیره دیگه اختیار دیگران هم دست خودشونه ولی صحبت های شما بخاطر مخالف بودن خودتون هست بنظرم چون من کم ندیدم از این ازدواجا من تو خانواده خودم پسر عموهام همه دکترا دارن و شاغل جای خوبن دوتاشون وکیل و قاضی هستن و همسرانشون مطلقه بودن خانواده ها هم اصلا مخالفت نکردن البته ازدواج های بسیار موفقی هم داشتن خدا رو شکر ، بنظرم یه مقدار منعطف تر نگاه کن همه مشکل ندارن با این قضیه ی کاملا عادی این اتفاق برای هرکسی ممکنه پیش بیاد

یعنی مثله خودش طلاق گرفته باشه بی بچه باشه

من میگم دختره میل نداره

شما فکر میکنی ازدواج قبلی دختر عیبه؟

واقعا نیست به هم جنس خودتون انقد گارد دارید

یه لحظه فکر کنید شاید برای شما هم اتفاق افتاد

این مسئله رو عیب ندونید ممکنه بخشی از مسیر ما باشه قطعا ازدواج کردن چیزی از ارزش هیچ آدمی کم نمیکنه ازدواج نکردن شخص مقابل هم امتیاز و برتری به حساب نمیاد