2821
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم

158 بازدید | 17 پست

دوستان من یه دختر ۱۹ ساله با قد ۱۶۸ با ۳۸ کیلو وزنم😭 شنبه میخام برم آزمایش بدم ببینم تیروئید دارم یا نه الان هم توی نی نی سایت هم بقیه سایت ها علائم تیروئید در کار زدم ندارم هیچکدوم رو کرم روده(انگل) اینم ندارم هیچکدوم از علائمشو

فقط من تو خانواده لاغرم مامانم به فکرم نیست دروغ چرا🥲

ژنتیکون مشکل ندارن و از بچگی لاغر بودم اشتها ندارم نسبت به همسن و سال هام

ولی من دارم غصه میخورم اعتماد بنفس ندارم صورتم هیچ نقصی ندارن قد بلندم ولی چون لاغرم خیلییی قشنگ دیده نمیشم امروز شنیدم پسر همسایمون میگفت من اینقدر لاغرم وقتی راه میرم میخام بشکنم😑

خسته شدم خاهشا هر پودری یا قرصی میشناسین تاثیر داره حتی یزره بیشتر شم در حد پنج چهار کیلو

معرفی کنین

یه زمان رفتم سر کار بدتر شدم سر کنکور و مسایل دیگه غصه خوردم عصبیم اینجوریم

خواهشاً هر کی میدونه راهنمایی کنه:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قدم اول همون آزمایشه

بعدم برو متخصص تغذیه با همون جواب آزمایش

برات مکمل و برنامه غذایی می نویسه

کنارشم برو باشگاه هر رشته ای که تونستی

منم کمبود وزن شدید داشتم الان خوبم

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

اول بگم که بیشتر افراد لاغر از لحاظ سلامتی از افراد چاق سالمترن

میتونی مکمل زینک ب کمپلکس که اشتها آوره بخوری بعد از هر وعده غذا ۳ تا ۵ عدد خرما بخوری هر دوساعت یک چیز پر کالری بخوری اغلب افراد لاغر میل به خوردنیهای کم کالری دارن

اصلاااا قرص و پودر نخور ممکنه کورتون داشته باشه و عوارض زیاد .یکی از دوستام خورذه بدنش پر از ترکهای پوستی بززززرررگ و عمیق شده لیزر میره جواب نیست

برو ورزش کن .و غذاتو کم کم زیاد کن

لابد بلد نیستی تیپ بزنی. یکم لباسای مناسب با فرم بدنت رو بپوش و یکم خوشگل کن اونموقع میبینی چقدر برا ...

اره اونم هست

ولی میدونید برا ما لاغرا که خیلی ظریفیم لباس نیست خیلی

اینجا ایرانه

مخصوصا من که جنوبیم

لباس مجلسی اصلاااا برا خانم های تپله با بازو های پر و قشنگ :)

اره اونم هست ولی میدونید برا ما لاغرا که خیلی ظریفیم لباس نیست خیلیاینجا ایرانهمخصوصا من که جنوبیم ل ...

آره میدونم عزیزم. منم یکیو میشناسم با شرایط شما. میگه به انلاین شاپ که پیام میدم تعجب میکنن و بهش میگن سایزت سایز کودکه. خودش گهگاهی از توی لباسای کودک میره خرید میکنه.

مشکل شما نیستی مشکل بازاره.

ولی خب میتونی پارچه بخری بدی خیاط بدوزه.

یا همون لباسای کودک بری خرید کنی.