2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم یه سوالی دارم

ذهنم درگیره 🙂 میتونم بپرسم با اجازه اسی

اکسم پیام داده بودبه اکانت جدیدم خط ام سوزندم اسم و تاریخ تولد اکسم داشت و اینکع اکانت اصلی اکسم و این ناشناس هردو اسفند ۱۴۰۴ هستند

واینکه شماره اش تو گوشیم خونه سیو بوده نمیدونم از کجا تو روبیکا سیو بوده دوست مجازیم یه بار وارد اکانتم شده یود چراشو نپرسید و اینکه حتی ۵ دقیقه هم تو اکانتم نموند ممکن دوستم الکی سربه سرم گذاشته باشه و خونه از تو مخاطبین اون باشه و اینکه چند روزه هر دفعه ازش پرسیدم قسم خورد من نیستم به جون مادرش و اینا اخرشم دیلیت حساب زد رفت بنظرتون دوستم بوده یا اکسم و اینکه یه ماه بعد از این قضیه دیلیت حساب زده بوده دوستم و همیشه میگفت من نیستم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

منم یه سوالی دارم ذهنم درگیره 🙂 میتونم بپرسم با اجازه اسی اکسم پیام داده بودبه اکانت جدیدم خط ام س ...

یه چیزی رو همیشه بدونین:

رفیقاتونو با رل و پارتنر جوری قرار ندین که دعوا بین خودتون پیش بیاد بعدا پشیمون میشید به هرحال یکیشون بی گناه بوده به هرحال دوستت قصد بدی نداشته از این کار

اینو گفتم چون قبلا پیش اومده برام و دعوا شده سر این چیزا

ببخشید شرمنده وقتی کل وجودم سر نبودن یکی درد داره نمیتونم درگیر نباشم

میفهمم چی میگی ولی از یه جایی به بعد میفهمی ن تنها از سر خودش بلکه از سر جدو ابادشم زیادی بودی

شاید نتونی مثل یک سامورایی بجنگی ولی حداقل می تونی مثل یک سامورایی بمیری!

یه چیزی رو همیشه بدونین:رفیقاتونو با رل و پارتنر جوری قرار ندین که دعوا بین خودتون پیش بیاد بعدا پشی ...

یعنی میگی دوستم نبود

و اکسم بوده

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....