2821
2789

کامل موها رو میبره؟ شنیدم استفاده اش هم زمان بره

پودر بهداشتی مطرح چه طوره؟ کدوم جنسش خوبه؟

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم کرم بهتره ، استفاده از پودر دردسرش زیاده حوصله میخوادمن از ژیلت استفاده میکنم

آخه کرم اونقدر موها رو از بین نمیبره

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

بستگی به جنس داره جنس خوب بخوابی قیمت بالا داره و موبر کامل نمیتونه از بین ببره

جنس خوبش چیه؟

یعنی جنس خوبشم کامل از بین نمیبره؟ منظورم از کامل از ریشه نیست ها😂 یعنی مثل وقتی که ژیلت میزنی موها دیگه مشخص نیست یا یه کرکی ازش میمونه؟

آخه کرم اونقدر موها رو از بین نمیبره

نمیدونم شاید... من استفاده نکردم از هیچکدوم

با ژیلت راحتم مشکلی هم پیش نمیاد مثل پرپشت شدن یا جوش و اینا

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

نمیدونم شاید... من استفاده نکردم از هیچکدوم با ژیلت راحتم مشکلی هم پیش نمیاد مثل پرپشت شدن یا جوش و ...

روتین خاصی داری؟ مثلا موهای پا رو میشه بگی چه طور شیو میکنی با ژیلت که دون دون نشه

مامانم از عطاری خریده یه بسته میگه وقتی 5 دقیقه که میمونه قشنگ موهارو از بین میبره حساسیت هم نمیده م ...

نمیدونی اسم برندش چی بوده؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز