2821
2789
عنوان

چقد دلم گرفته

69 بازدید | 4 پست

لطفا برام دعا کنین به خواستم برسم خسته شدم از فکر کردن بهش ☺نمیدونم تا کی قراره منتظر بمونم اونم با ادمای اطرافم و حرفایی که بعضیاشون میزنن

خواهشا یه صلوات برام بفرستین اونم از ته دلتون تا اون چیزی که میخوام بشه و خوبشم بشه🙂 خسته شدم از انتظار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آیناز اسمم برام دعا کن

خانوما میشه بیاین تاپیک آخرم 🎀🍀🥲

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا میکنم💋🐥

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین موفق باشید 💜💛

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات میفرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته میدونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین ♥️💗🫂🌹🍂💜💛🧡🤎💋💙💚🌺🥰😘😍💓🌸🤍❤️🥺🥲😅

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻💓🌸 امیدوارم خیلی زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺🤲🏻 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻🤍خدا هر مشکلی دارین حل شه و خیلی زود بهش برسی

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

آیناز اسمم برام دعا کنخانوما میشه بیاین تاپیک آخرم 🎀🍀🥲خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زن ...

خیلی ممنون بانوجان😘

الهی که اون دانشگاهی که دلت میخواد و به صلاحت باشه قبول بشی

الهی که عاقبت بخیر بشن

الهی که خوشوقت و خوشبخت باشین

الهی که خواسته هات با صلاح خدا یکی باشه

الهی آمین

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم