2821
2789
عنوان

باپدرشوهرم دعوام شد

375 بازدید | 32 پست

من قبل ازدواج هم تاکید کرده بودم همسر من دبیره ، گفتم اگه میری پیش بابات هم کارگری باید شب خونه باشی اصلا دوسندارم شب نیای، حتی چندبارم که باباش شب گذاشته بودش سر کار دوباره گفتم

حالا الان یک هفتس پدرشوهرم خودش میاد میخوابه خونه و شوهرمو مجبور میکنه شبا برای کار بمونه شوهرمم هرچی زنگ میزنه که بیا جواب نمیده اینم میگه یه وقت ول میکنم میام دزدی چیزی میاد (درضمن بگم که پدرش اصلا پولی بابت کار نمیده هر از گاهی ۱۰ ۲۰ تونن میده که حقوق اصلی شوهزم باید ۹۵ تومن باشه ولی چون پدرشهتا الان احترام گذاشته)

امشب قرار بود شام دونفره بخوریم خوش بگذرونیم حتی من گل و اینا گرفته بودم و این چیزا یهو دیدم باباش اومد خونشون و شوهرم زنگ زدم گفت نمیام بابام قالم گذاشت، بعد منم عصبی شدم زنگ زدم گفتم باباجان چرا پس فلانی نیومد خونه گفت قرارم نیس بیاد ازین ب بعدهمینه که هست منم گفتم یعنی چی الان زنگ میزنم بیاد شام که یهو گوشی رو قطع کرد و چون تو یه حیاطیم با کفش حمله کرد تو اتاق و گفت شوهرت هیچ موقع دیگه نمیاد نه تنها تو حتی بچه هم بیاری هم بچتو من بزرگ میکنم نه شوهرت ، کارش همونه خونه هم قرار نیس دیگه بیاد ، منم گفتم کارش اون باشه حقوقشم باید همون باشه نه اینکه من لنگ ۱۰۰ هزار تومن باشم، بعدشم گفتم شب هیچ جا دوسندارم بمونه میاد خونه اونم داد زد که نمیاد، منم گفتم قرار یاشه نیاد منم ازین خونه میرم خونه بابام، گفت برو خوش اومدی

منم تمام حرفاشو به شوهرم گفتم ولی شوهرم خواهش کرد نرم خونه بابام گفت یساعته میاد خونه

ولی قسم خوردم که اگه جوابشونو نده دیگه تو روش نگاه نمیکنم و واقعا میرم از زندگیش

واقعا باباش آدم پستی هست ، کلا معروفه که آدم خوبی نیس ولی نمیدونسم انقدر کثیفه

طولانی شد ببخشید

بگو لاشی دختر خودتم بود با لگنه کفش میرفتی سراغش

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😐😐از من به تو نصیحت پای حرفت بمون اصلا کوتاه نیا یه تغییری تو زندگی تون ایجاد بشه وگرنه همینطوری سواری میگیره از شوهرت

مادرشوهر منم کلید خونمو داشت هی من به شوهرم میگفتم بگیر ازش عوض کن کلید خجالت میکشید آخرش یه دعوای بزرگ افتاد کلید پس گرفتیم تازه چند وقت هم باهاش حرف نمیزدم خیلی خوب بود

اینی که من میبینم بله!

فکر نکنم

اینطور ادما واسه زن بقیه شیرن واسه خودشون خبری نیس

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝