2789

الان ناراحته میگه اومدنی ۲۰ تومن خرجم شده تو که راضی نبودی چرا گفتی بیام به خدا واگذارت میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا!چرا

من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

مهریه و حق طلاق حق زنه

دوتا کاربری داری؟؟؟

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

یکی ار اقوام نزدیک ماعم انقد دم گوش شوهرش گفت من حق طلاق میخوام شوهرش گفت اصلا حق طلاق نمیخواد خودم طلاقت میدم طلاق گرفتن الان زنه افتاده به پای مرده دوباره بیا منو بگیر مرده ام میگه نمیخوام

حق طلاق یه چیزیه که اگه میخوای باید همون موقع که داری ازدواج میکنی بگیری به نظرم این که وسط زندگی بگی حق طلاق میخوام خیلی مسخره اس

تو رو جون هرکی دوست داری لایک نکن😂❤️

وقتی دارید طلاق میگیرید چرا حق طلاق بگیری؟

طلاقت نمیده

مشکلتون خیلی حاده؟

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲