2789
عنوان

کسی هست بچشو داده باشه باباش و طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 63 پست
آره یکی از اقوام منطقش هم این بود چون پسره باید پیش باباش باشه و رفتار های آقایون رو یاد بگیرهدلش بر ...

والا من دلم تنگ نمیشه واسه پسرم. البته 10سالشه. میــــــشد ولی الان دیگه نه.

اینکه حالا شرایط نگهداری بچه رو نداشته باشی درک میکنم

ولی نمیتونم باور کنم از بچت بدت بیاد!!!

اره دیدم معمولا بد قضاوت میشن ولی خب دیگه به حرف بقیه اهمیتی نمیدن و زندگیشون رو میکنن

بچه هم خیلی شانس بیاره گیر همون عمه و مادربزرگ بیفته زیردست نامادری نره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من عاشق بچم هستم درسته خیلی اذیتم دست تنها

اما میخام طلاق بگیرم بچه رو بدم به شوهرم مثلا هفته ای دوروز بیارم پیش خودم بچمو

اما اگر بخام کلا حضانتشو بگیرم شوهرم وخانواده خوشبحالشون میشه اون میره عشق وحال من باید بشینم مثل الان شبانه روز بچه داری کنم بچه مال جفتمونه چرا باید من مادر نتونم برای خودم باشم

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

من عاشق بچم هستم درسته خیلی اذیتم دست تنها اما میخام طلاق بگیرم بچه رو بدم به شوهرم مثلا هفته ای دور ...

چند سالشه؟؟ منیکه این حرفو میزنم بچم ده سالشه و عین این ده سال رو بخاطر این بچه تحمل کردم ولی الان فهمیدم ذات آدما وراثتیه

والا من دلم تنگ نمیشه واسه پسرم. البته 10سالشه. میــــــشد ولی الان دیگه نه.

چیکار کرده؟

خب مادر هم انسانه

انسان هم یه زمانایی کم میاره

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

ببین دختر منم تو همین سن بود یه دوره ی طولانی خیلی بد شده بود،خیلی اذیتم میکرد با من اصلا لج افتاده ...

خب شما حتما مشکلی جز اخلاق دخترت نداشتی که تحمل کردیو خوب شده. من کلا زندگیم داغونه تا الانم بخاطر این بچه چیزاییو تحمل کردم که باید تو رمانها بنویسن. ولی دیگه این بچم منو مجاب به تحمل نمیکنه