2821
2789
عنوان

همه گوسفندن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره خیلی😂

حالا گوسفند که نه ولی فکر کن همه اوسگولن

من با این خیالم راحتم🤣🤣

ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد💚🇮🇷 گاهی وقتا میدونی باید کدوم سمت بایستی فقط با دیدن آدمهایی که مقابلت هستند👌🏻

چرا خوار بدبخت این چرا این فکرو راجب خودت میکنی؟

من بچه که یودن نسبت به همسنام اصافه وزن داشتم

همین مسئله باعث میشد از سمت اشناها، دوستام و حتی مدر مادرم مقایسه و مسخره بشم

از همون موقع این حسو داشتم

ببین مشکل درونیت چیه که این مشکلو داری

این قضیه گوسفند مال کساییه که در سخنرانی مشکل دارن هست میگن فرض کن شنونده ها اینجورین

نه شما که نیاز داری اعتماد به نفستو بالا ببری

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین مشکل درونیت چیه که این مشکلو داریاین قضیه گوسفند مال کساییه که در سخنرانی مشکل دارن هست میگن فر ...

من بچه که یودم نسبت به همسنام اصافه وزن داشتم

همین مسئله باعث میشد از سمت اشناها، دوستام و حتی مدر مادرم مقایسه و مسخره بشم

از همون موقع این حسو داشتم

😂😂

ولی این حالت اگه اذیتت میکنه پیش روانشناس برو

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

من بچه که یودن نسبت به همسنام اصافه وزن داشتم همین مسئله باعث میشد از سمت اشناها، دوستام و حتی مدر م ...

ویژگی ظاهری باعث نمیشه از انسان بودنت کم بشه ولی از انسانیت اون دوست آشنا کم شده که مسخره میکردن

من میرم دندون پزشکی خانمی منشی انقدر زیبا چهرش انقدر صداش نازه اثلا دوست داری فقط حرف بزنه اضافه وزنم داره ولی از خیلی ها دیگه خود من خیلی بهتره