سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من یه مشکل تنفسی یعنی پولیپ بینی دارم و سینوزیت که بدترش میکنه و انحراف بینی نه اونطوری که واضح باشه طوری که زاویه استخوان های دو طرف تیغه یکسان نیست میشه به صورت درمان عملش کرد که هیچی ولی احتمال بازگشت داره و میگن زیبایی بهتره که من میترسم بهم نیاد یا قیافم عوض شه چون گونه هام یه طوری هستن وقتی میخندم که اگه زیبایی انجام بدم همه فک میکنن اونام تغییر دادم حالا نظرتون چیه
آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!
آره دیدم😄نه تو نت دیدماصلا تو سریال پدر متوجهش نشدم
😂موقعی بود که میخواستن برن خواستگاری جمله قشنگیه
آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!