2789
عنوان

ما شهرستان کوچیک زندگی میکنیم امروز رفتم شهر چه دخترایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5541 بازدید | 180 پست
اتفاقا دارهمعنی اعتمادبنفس یعنی خودتو همونجور ک هستی بپذیری، هنگامیکه میرس خودتو یکی دسگه میکنس یعنی ...

الان شما تو عمرت آرایش نکردی؟

چون اگه اینطوریه آرایش کردنم نشونه کمبود اعتماد به نفسه

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

خیلی خوبه خیابونا دیگه فرقی با خارج نداره تیپ و قیافه ها همه عالی و به خود رسیده

اتفاقا خارجیا ارایش نمیکنن درعوض لباس راحتی ولختی میپوشن خیلی نچرالن حتی موهاشونم کراتین واینا نیس هرجور هستن همونجوری میرن بیرون

اینجا رو صورت مانور میدن چون نمیشه لباس باز ولختی پوشید که

تنهایی بزرگت میکنه ،آنقدر بزرگ که شاید دیگه هیچوقت تو زندگی کسی جا نشی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب توام به پوستت برس لوازم ارایشی خوب استفاده کن پرایمر بزن کرم پودرتو فیکس کن نماسه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

عه جمله امضامون شبیه هستشما هم از دیالوگ سریال پدر نوشتید؟

آره دیدم😄

نه تو نت دیدم

اصلا تو سریال پدر متوجهش نشدم

اتفاقا خارجیا ارایش نمیکنن درعوض لباس راحتی ولختی میپوشن خیلی نچرالن حتی موهاشونم کراتین واینا نیس ه ...

تا حد زیادی لباس پوشیدن هم آزاد شده به جز شلوارک خیلی کوتاه و تاپ همه چی میپوشن تو خیابون

اتفاقا الان آرایش زیاد خز شده اکثرا در حد رفع نقص صورت فیلر میزنن و به پوست و موهاشون میرسن که سالم باشه درست مثل خارجی ها

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

در این زمینه یه سوال داشتم

من یه مشکل تنفسی یعنی پولیپ بینی دارم و سینوزیت که بدترش میکنه و انحراف بینی نه اونطوری که واضح باشه طوری که زاویه استخوان های دو طرف تیغه یکسان نیست میشه به صورت درمان عملش کرد که هیچی ولی احتمال بازگشت داره و میگن زیبایی بهتره که من میترسم بهم نیاد یا قیافم عوض شه چون گونه هام یه طوری هستن وقتی میخندم که اگه زیبایی انجام بدم همه فک میکنن اونام تغییر دادم حالا نظرتون چیه

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

من ارایش نازک و ریز درسته همینم یعنی اعتمادبنفس زیاد ندارم

جدای از تبدیل بد به خوب یه چیزی هست به اسم خوب تر شدن!

می تونه به این دلیل هم باشه

الان شما تو عمرت آرایش نکردی؟چون اگه اینطوریه آرایش کردنم نشونه کمبود اعتماد به نفسه

ببین کار زیبایی برای رفع عیب واقعن هم عالی و گاهی حتی ضروریه.

اما الان همه شبیه هم شدن و دسته جمعی شبیه دلقکای قرن نوزده اروپایی

چونه دراز گونه تپل ابرو موکتی مژه دسته ای دماغ ریز وای وحشتناکه بخدا اصلن آدمیزاد این شکلی نیست والا

آره دیدم😄نه تو نت دیدماصلا تو سریال پدر متوجهش نشدم

😂موقعی بود که میخواستن برن خواستگاری جمله قشنگیه

آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!

تا حد زیادی لباس پوشیدن هم آزاد شده به جز شلوارک خیلی کوتاه و تاپ همه چی میپوشن تو خیابون اتفاقا الا ...

این حرفو نزن

اینجا بدترین و داغونترین دخترا ته تهش پاچه شون و موهاشون پیداس

کجا آزاد شده آخه، این حرفا حق الناسه

ببین کار زیبایی برای رفع عیب واقعن هم عالی و گاهی حتی ضروریه.اما الان همه شبیه هم شدن و دسته جمعی شب ...

قیافه نیلوفر رجایی فر خیلی به دل میشینه فک کنم طبیعیه