2789

خدا نکنه کسی رو دوس داشته باشه انگار از آسمون افتاده اونوقت به من نمیده از خوراکیهاش اون دوستانم اینقددد زرنگن هیچی چی نمیدن نزدیک ۵ سالشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوست عزیز لطفا لطفا مراقب برچسبی که ب بچه ات میزنی باش...

شاید بگی واا مگه ساده چیه ..... ولی بار منفی داره

میتونی بگی مهربونه

میتونی ب بچت بگی چقدر خوبه که مهربونی

ولی مهربونی حد و اندازه داره موقعیت داره

خیلی راحت می تونی با داستان خوندن بهش یاد بدی

نمیدونم چرا شما خانومای سایت بیخودی رو بچه هاتون عیب میذارین

چرا میگین ساده؟ چرا نمیگین مهربون؟

و مطمئن باشین از روی محبتش اینکار رو میکنه چون از نظر منه روانشناس ، اون بچه درک درستی از وضعیت اقتصادی یا پول و امور مالی نداره

فقط با بخشیدن و تقسیم خوراکیاش داره توی دنیای کودکانه اش یار جمع میکنه برای بازی هاش

و دلیل اینکه به شما نمیده اینه که میدونه با خوراکی ندادن به شما ، شما رو از دست نمیده و حس مادری وفرزندی یه غریزه اس نه داد و ستد و معامله

خدا رو شکر کنین که بچه سالم و بخشنده ای دارین و اینکه خوراکی گرونه و نباید به کسی بده رو مدام بهش گوشزد نکنین که باعث حس نا امنی میشه درونش،

مهر طلب و دل رحیمه پسر منم همین بود حالا ۲۳ سالشه غذا می پزم اندازه سه نفر می دم ببره سر کار چون با ...

اوف گفتی من خودم همین بودم تا چند سال پیش همین خانوادم کلی سوء استفاده کردن خوبیش اینه به خودم اومدم

پسر کوچیکه من هم همین طوره .خیلی با معرفته خوشم میاد از کارش . با مرااااام . اگه آدم بخاد برا اینچیزها هم حرص بخوره دیگه اون زندگی زندگی نمیشه فقط میشه استرس بی خیااال

اوف گفتی من خودم همین بودم تا چند سال پیش همین خانوادم کلی سوء استفاده کردن خوبیش اینه به خودم اومدم

درسته مهربون و ساده باشی حتی خانواده ت ازت سواستفاده می کنن متاسفانه