2789

سونو رفتم میگه رشدش توی ۳۵ متوقف شده شکمم تا چند هفته پیش خوب بود یهو حس کردم کوچیکه تر شده الآنم اصلا بزرگ نمیشه نزدیک زایمانمه بنظرتون چرا کسی بوده اینطوری

حالا باید چیکار کنی؟😢

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم بارداری اولم شکمم انقدر بزرگ نشد کلا.. البته به من نگفتن رشد متوقف شده یا چیزی، باز برو دکتر حتما. زایمانت کی هست؟ من اتفاقا همین سی هشت و هفته زایمان کردم

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

اینکه شکمت کوچیکه مسئله ای نیست خیلی هارو دیدم که با شکم خیلی خیلی کوچیک بچه های سالم و تپلی ای داشتن اتفاقا

اینکه شکم بزرگ باشه وضع بچه بهتره اشتباهه

اما اینکه میگه رشدش متوقف شده مسئله جدی ایه

رژیم اینا نگرفتی؟ مواد غذایی مقوی بخور .مولتی و لیدی مصرف کن و سریعاً برو دکتر ببین چی میگه ...

نمیدونم پودر دادن پودر لیدی میل گفتن بخور چهار روز خوردم ولی باز سونو رفتم گفت اصلا تغییر نکرده همون ...

چه وضعیت سخت و استرس زایی

امیدوارم زودتر رشد کنه و به سلامتی زایمان کنی

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

اینکه شکمت کوچیکه مسئله ای نیست خیلی هارو دیدم که با شکم خیلی خیلی کوچیک بچه های سالم و تپلی ای داشت ...

نه اصلا اهل رژیم گرفتن و اینا نیستم ولی تغذیه م خوب نبوده اینو قبول دارم 😪

منم اینجوری بود شکمم مشخص نبود زیاد بچم آخرش ۲۸۰۰ شد ولی بعد به دنیا اومدن سریع وزن میگیره نگران نبا ...

آخه منو گفتم رشدش توقف داشته ینی توی سنو ۳۵ هفته س تموم اندازه و رشدش ولی ۳۸ هفته هستم من